Google VR Reklam Testleri

Dünyanın teknoloji devi olan Google, çalışanlarına özel olarak hazırladığı kuluçka merkezi olan Area 120 projelerin değerlendirilmesi amacı ile açılması olan bir bölüm olup artık tüm yazılım geliştiricilerine de açıldı. Google tarafından sunulan bu yenilik ile sadece Google çalışanları değil aynı zamanda yazılım geliştiricileri de Area 120’ nin sayfasını ziyaret edebilecek ve bu alana katkıda bulunabilecekler.

Area 120 sayfasının çalışanların haricinde dışarıdan gelecek olan katılımcılara da açılmasının sonrasında gelen bilgilere göre ekibin yeni deneysel projeler üzerinde çalışmalar başlattığı oldu. Sanal gerçeklik ile buluşturulacak olan Google reklamları ile ilgili yapılan deneysel çalışmalar altında reklamların üç boyutlu oynatılma özelliği olacak. Adrv ismi ile anılan bu deneysel çalışmalar küp şekline benzeyen reklam formatı olan Adrv’ e kullanıcıların tıklaması ile birkaç saniye içerisinde reklamın aktifleşmesi yer alıyor. Bu uygulamanın hazırlanmasına çalışmalarını sürdüren ekibin mobil VR reklam formatı ile kendi VR uygulamalarından kazanç elde etmek arzusunda olan girişimcilerden geldiği de söyleniyor.

                                                                   Area Kuluçka Merkezi Çalışmaları

Area 120 kuluçka merkezine her ne kadar herkes başvurabilse de herkesin projesi çalışma altına alınmıyor. Uzun değerlendirmeler, ekip yönetimi ve uygulanacak olan projenin geliştirilmesi için tanınan altı aylık süreler mevcut. Google çalışanları günlük çalışmalarına devam ederken kuluçka merkezi alanına da mutlaka zaman ayırarak bu alandaki çalışmalarına da devam ediyorlar. Google ‘ın yanı sıra Microsoft ‘un da Garage programı da şirket çalışanlarına fikirlerini açıklama fırsatı sunan bir uygulamadır.

Aera 120 tarafından yapılan bir başka çalışma ve yenilik ise video paylaşım uygulaması olan Uptime’ın tüm İOS kullanıcılarına açıldığıdır. Şuanda sadece Amerika’daki İOS kullanıcılarına açılmış olsa da yakın zaman içerisinde tüm dünyaya yayılması bekleniyor.

 

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

3750 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Anahtar Kelime Planlama
  • Google + Yandex Arama Reklamcılığı
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Telefon Destek Yok
  • Hediye Ücretsiz Web Sitesi
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara