Google Translate, Artık Türkçe Çevirilerde Daha Doğru Sonuçlara Ulaştırıyor!

Yenileştirme çerçevesinde yapılan Google Translate çalışmaları arasına son dönemlerde bir yenisi daha eklendi. Artık çeviri yapan kişiler, yeni gelen uygulama sayesinde metinlerini ve sayfalarını daha doğru şekilde çevirebilme imkanı elde edebiliyorlar. Yeni ve gelişmiş özellikleri beraberinde getirin uygulama ayrıca birtakım kolaylıklar da sağlıyor. Tam tamına 103 dilde çeviri yapabilme özelliğine sahip olan Google Translate, çok fazla yaygınlaşmasına rağmen çeviri konularında çok da başarıyı yakalayamamıştı.

Uygulama Sinirsel Makine Çevirisi Olarak Biliniyor!

Yabancı dilde Neural Machine Translation adında geçen Sinirsel Makine Çevirisi, artık cümleleri parça parça çevirmek yerine daha geniş açıdan düşünerek anlamlı şekilde çevirmeye yardımcı oluyor. Çinceden sonra Almanya, Japonya, Fransa, Kore ve Portekiz gibi farklı kültürlerin dillerine de yayılmaya başlanılan bu yenilikçi özellik ile artık siz de çevirilerinizde gerçek konuşma diline yakın sonuçlar elde edebileceksiniz.

Yaklaşık dünya nüfusunun 1/3'ünü kapsayacak olan uygulama, dil bazında bakıldığında da %35'lere varan sonuçlarla, böylelikle siz değerli kullanıcılarını memnun etmeyi de başarmış olacak. Şimdi sadece 8 dil için başlayan uygulama, elde edilen verilere göre ardından 103 dilin tamamında da başarılı ve verimli etkiler ortaya atabilmeyi amaçlıyor. Siz de bu yenilikçi uygulamayı denemek ve kısa sürede başarılı bir sonuç elde etmek istediğinizde translate.google.com sayfasına giriş yapmanız yeterli olacaktır.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

7500 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Demografi Optimizasyonu
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Hediye Google SEO Raporu
  • Hediye İRP T-Shirt
  • 200 TL Hediye TechPanel Aktivasyon
  •  
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara