Google Spaces Nedir?

Google Spaces tanıtımlarında sürekli olarak “Ufak gruplar için paylaşım” uygulaması yorumu yapılıyor. Uygulamadaki asıl mantık ve amaç özel bir alan oluşturmak ve bu alana farklı kullanıcıları davet ederek paylaşım ortamını sağlamak oluyor. Yarattığınız bu küçük alana yalnızca sizin davet edeceğiniz kişiler katılabileceği için aslında bu alanın küçüklüğü ve büyüklüğü sizin isteğinize kalmış durumda. Facebook ve Twitter takipçilerinizi de bu alana davet ederek oldukça büyük gruplar yaratmayı da deneyebilirsiniz.

Yaratılan alanların konusu tamamen kullanıcıların isteklerine göre değişkenlik gösterebiliyor. Örneğin aşk sözcüklerinin yer aldığı bir alan yaratan bir kullanıcı bulunabilirken, bir diğer kullanıcı tamamen gündeme ilişkin haberlerin yer aldığı ve konuşulduğu bir alan yaratabiliyor. YouTube üzerinden bulduğunuz şarkıları da bu alana ekleyerek davetlilerinizin yeni şarkıları dinlemesini de sağlayabilirsiniz.

Kendi Özel Alanlarınızı Paylaşın

Uygulama kullanılırken Google linkleri, YouTube videoları ya da kendi çektiğiniz fotoğraf ve videoları da yaratmış olduğunuz alanlara ekleyebilirsiniz. Yarattığınız alan ve Google Spaces hakkında davet edeceğiniz kişinin herhangi bir bilgisi yok ise haber linki ekleyerek paylaşım bağlantılarınızı daha güçlü hale getirebilirsiniz.

Twitter, Facebook ve WhatsApp üzerinden alanlarınızı paylaşabileceğiniz Google Spaces sayesinde fikirlerinizi dilediğiniz tüm konularda davet ettiğiniz kişiler ile paylaşmaya başlayabilirsiniz. Böylelikle güncel konular, spor, siyaset, teknoloji veya aklınıza hangi konu gelir ise bu konuda çevreniz ile iletişim halinde olabilirsiniz.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

3750 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Anahtar Kelime Planlama
  • Google + Yandex Arama Reklamcılığı
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Telefon Destek Yok
  • Hediye Ücretsiz Web Sitesi
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara