Google’da reklam yayınlayan markaların elde ettikleri başarılar da belirli aralıklar ile Google tarafından da resmi olarak yayınlanıyor. Bu markalar arasında yer alan Arçelik, Magnum ve Morhipo’yu ve başarıya giden yolda izledikleri adımları gelin birlikte inceleyelim.

1. Arçelik Asista Kampanyası

Arçelik tarafından geliştirilen reklam kampanyası 7 günde toplam 1.8 milyon kişi tarafından izlenerek dijital reklamlar arasında büyük bir ilgi gördü ve dünyaya da örnek oldu. YouTube üzerinden de desteklenen bu reklam kampanyası ürün oranında %59 aldı ve ürün bilinirliği artışında ise %32 oranını elde etti.

Google Video Partners Rewarded Video ise Product Ad Recall Lift (Ürün Reklam Hatırlanabilirliği Artışı) oranında %77’i buldu. Bu oran aynı kategoride ürün bilinirliği artışı oranlarında ise %68’lere kadar yükselerek büyük bir başarı elde etti.

2. Magnum Türkiye

Magnum Türkiye’nin yeni ürünlerini tanıtmak için hazırladığı yeni reklam kampanyası Google’ın da dikkatini çekti ve Google tarafından reklam başarısı kanıtlanmış çalışmalar arasında getirildi. Magnum reklam çalışmalarını Twitter platformunda da destekleyerek farklı platformlar üzerinden başarılı bir reklam çalışmasına imza attı.

Magnum Türkiye’nin reklam çalışmasında ise görselliğin ne kadar önemli olduğu dikkatlerden kaçmadı. Hedefleme, etkinlik düzenleme ve beklenti yaratma konularında son derece başarılı ve stratejik bir şekilde ilerleyen ünlü marka promosyonlu tweetlerini ve reklamlarını kullanırken pop, moda ve iş haberlerini okuyan kişileri hedef aldı. Aramalarda yer alan zaman çizelgelerindeki tweetler ise konuşmaların kampanya etrafında konumlandırılması için yeniden şekillendirildi.

3. Morhipo Analytics Başarı Hikayesi

Global Google Analytics Case olarak seçilen Morhipo reklamları online alışveriş kategorisindeki üye sayısını gözle görülür bir şekilde artırdı. MEC & GroupM Search ekibi kapsamlı bir çalışma sayesinde üyelik oranlarını %262 artırdı. Analytics başarı hikayesi olan bu kampanya Google Analytics araçlarının reklam yayınlanacağı zaman ne kadar önemli olduğunu gözler önüne serdi.

Dünya üzerinde geçerli kabul edilen bu reklam başarıları Google tarafından da ilgili bütün platformlarda yayınlanıyor.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

3750 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Anahtar Kelime Planlama
  • Google + Yandex Arama Reklamcılığı
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Telefon Destek Yok
  • Hediye Ücretsiz Web Sitesi
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara