Google’a ait bulut tabanlı veri depolamayı sağlayan Google Drive pek çok farklı kullanıcı tarafından tercih edilir. Kullanıcılar bu sistemi kullanarak verilerini yedekleyebilir ve istedikleri her yerden verilerine ulaşabilirler. Verilere ulaşabilmek için internet bağlantısına sahip bir cihaz olması yeterlidir.

Güvenilir Depolama Seçenekleri

Depolama sistemi web sitesi, masaüstü ve mobil uygulamalar aracılığıyla pratik bir şekilde kullanılır. Kullanıcıların tercihlerine göre diledikleri sürümü de bilgisayarlarına indirmeleri ve kullanmaları mümkündür. İnternet bağlantısı olan her ortamda bu uygulamalar sayesinde Google Drive’a erişim sağlanır.

Bulut sunucular aracılığıyla verileri güvenilir bir şekilde saklarken aynı zamanda verilere her yerden erişebilme imkanı da elde edebilirsiniz. Diğer kişiler ile büyük boyutlu dosyaların paylaşılması gerektiği zaman mail ve transfer gibi farklı uygulamalarla uğraşmadan verilerinizi paylaşabilirsiniz. Böylelikle ortak şekilde sanal çalışmalar gerçekleştirebilirsiniz.

Google Drive içerisindeki dosyaları tek tek incelemeye gerek olmadan anahtar kelime aramalarıyla bulabilirsiniz. Dosya türlerine göre de arama yapılabilmesi mümkündür. Bu durum zamandan tasarruf elde edebilmenizi de sağlar. Servis içerisinde Google’a ait olan ofis yazılımı Google Docs’da yer alır. Servise ait olan uygulamalar sayesinde hard disk, USB bellek gibi fiziksel depolama araçlarını yanınızda taşımaya gerek duymadan verilerinizi her ortamda görüntülenebilir hale getirirsiniz.

Dosya Paylaşım Seçenekleri ve Ücretsiz Depolama Alanı 

Avantajlı depolama seçeneklerini ücretsiz olarak kullanıcılara sunan Google Drive’ın ücretli sürümü de vardır. Ücretli olan sürümde daha yüksek depolama alanı sizlere sunulur. Ek ücret karşılığında depolama alanları da satın alınabilir. Google Drive üzerinden servise ait e-tablo, slayt, Word, Excel ve PowerPoint, video, ses dosyaları, metin ve görüntü belgeleri, ZIP ve RAR gibi dosyalarınızı paylaşabilirsiniz. 

Google Drive hizmetlerinden yararlanabilmek için Google hesabınızı oluşturmanız yeterlidir. Google Drive’ın ücretsiz sürümünde 15 GB’lık depolama alanı elde edebilirsiniz. Yeni nesil teknolojileri sizlere sunan ve avantajları neredeyse saymakla bitmeyen Google Drive ile çalışmalarınızı güvenli bir şekilde depolamaya başlayabilirsiniz. Kendisini sürekli olarak güncelleyen yapısıyla dikkat çeken Google Drive, diğer rakiplerine göre daha geniş seçenekleri kullanıcılara sunmaktadır. 

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

3750 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Anahtar Kelime Planlama
  • Google + Yandex Arama Reklamcılığı
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Telefon Destek Yok
  • Hediye Ücretsiz Web Sitesi
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara