Teknolojide Yeni Bir Soluk: Google, Arama ve Haritalar'da Mekanları Gerçek Zamanlı Olarak Yansıtıyor!

Her geçen gün bambaşka yeniliklerle sentezlenerek siz değerli kullanıcılarının karşısına çıkan Google, arama motoru ve harita kısımlarına eklenilen Popular Times özelliği sayesinde daha kullanışlı bir arayüze kavuşuyor. Teknolojik uygulama sayesinde artık herhangi bir mekana ait trafik bilgilerine dahi erişim sağlanabiliyor.

Fonksiyonel donanımlarla ve teknolojik yeniliklerle detaylandırılan özelliğin en can alıcı noktasını, o mekana ait yoğunluk hakkında elde edilen bilgiler oluşturuyor. Yani geliştirilen uygulama ile artık bir mekanın hangi günlerde daha yoğun bir trafiğe, hangi günlerde sakin bir havaya sahip olduğuna kolaylıkla ulaşabiliyorsunuz.

Yenilikçi Uygulama ile Beklenen Sonuçlar

Gündelik hayatta son derece büyük kolaylıklar sağlayan arama-harita yeniliği, canlı sonuçlar sunduğu için kullanıcılarının güvenini ve beğenisini kazanmayı başarıyor. Size mekana ait ortalama bir sonuca götüren özellik, Black Friday öncesinde başladı. Her geçen gün daha fazla geniş kitlelerce kullanılmaya devam ediyor. 

Google'nin ortaya attığı bu Popular Times özelliği, üstelik alışveriş severlerin de oldukça hoşuna gideceğe benziyor. Binlerce alışverişçi artık planlı ve daha emin şekilde alışveriş yapmanın keyfini sürme şansı elde edebilecek. Özellikte tüm artı detaylar düşünüldüğü için mekanların alt departmanlarına ve servislerine dair bilgiler de rahatlıkla elde edilebiliyor. Sizi kategorilere ayrılmış mekanlara dair genel yorumlar yapmaktan kurtaran yenilik sayesinde örneğin bir müzenin veya kütüphanenin diğer müze ve kütüphanelerden farklı saatlerde açılıp-kapandığına dair analizlerde bulunabiliyorsunuz.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

3750 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Anahtar Kelime Planlama
  • Google + Yandex Arama Reklamcılığı
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Telefon Destek Yok
  • Hediye Ücretsiz Web Sitesi
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara