Google Adwords Uygulaması ile Google Optimize ve Google Survery 360 Birleşiyor

    Dünyanın teknoloji devi Google yakın zaman içinde Adwords kullanıcıları için bir yeniliği daha sunmaya hazırlanıyor. Adwords kullanıcılarının hedef kitleleri ile ilgili daha fazla veri toplamasını sağlayan ve kampanyaları daha iyi optimize edecekleri bu yenilik birkaç gün önce Google Survery 360 ile entegre olması ile yakın zamanda Google Optimize ile de birleşerek görücüye çıkacağı açıklandı.

    Henüz Türkiye’de hizmet sunmayan bu reklam modelinin de yakın zaman içinde gelmesi de gelen haberler arasında yer alıyor. Özellikle Google markasının ülkemizde açmış olduğu Google Ödüllü Anket uygulaması sonrasında reklam modelinin ülkemizde hizmet alacağına muhtemel gözü ile bakılıyor.

                                                    Google Survery 360 Yeniliği Nedir?

    Google Survery 360 yeniliğinin uygulama içine alınması ile birlikte özellikle işletmeler için oldukça etkili bir anket çalışması hazırlanabiliyor. Bu içerik sayesinde ziyaret edip sepetine ürün ekleyen kullanıcının ürünleri satın almadan neden alışverişi terk ettiğine dair bilgi de sorulabilir hale geliyor.

    Google Adwords kullanıcılarının yeniden pazarlama listeleri Surwery 360 kullanımı ile birlikte kullanılabiliyor. Böylece işletmeler de müşteri davranışları hakkında daha net bilgi toplayarak bu duruma göre geliştireceği stratejileri yenileme imkânına da sahip olabilecek.

                                            Google Optimize İşlemi Neler Kazandıracak?

    Google firmasının özellikle işletmeler konusunda sunduğu yararlı programlar her yeni uygulama ile daha da iyileştirilmeye devam ediyor. Google Optimize ile Google Adwords uygulamasın birbirine entegre olması sonrasında özellikle pazarlamacılar özel açılış sayfalarını daha rahat oluşturabilecekler. Raht bir oluşumun yanı sıra test etme işleminin de kolaylaşacağı bu uygulama sonrasında açılış sayfaları reklam grubu, kampanya ya da reklamın anahtar kelimesi ile kişiselleştirme avantajını sunacak. Bu uygulamanın hayatta geçmesi ile önümüzdeki haftalar içinde gerçekleşmesi bekleniyor.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

3750 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Anahtar Kelime Planlama
  • Google + Yandex Arama Reklamcılığı
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Telefon Destek Yok
  • Hediye Ücretsiz Web Sitesi
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara