Görüntülü Grup Konuşması Artık Facebook Mesenger'da

    Sosyal medya alanında öncü konumunda olan Facebook, mesajlaşma uygulaması olarak ortaya attığı Messenger'da grupların görüntülü konuşma yapabilmesini sağlayan yepyeni bir teknolojik özellik ortaya attı. Devreye giren özellik sayesinde gruplar artık aynı anda 6 kullanıcı ile görüntülü konuşma yapabiliyor. Kamera açılmadığı taktirde 50 kullanıcının yer aldığı uygulamada, ekrana görüntüsü yansıtılabilecek kişi sayısı 6 olarak öne çıkıyor.

                                                                        50 Kişi Aynı Anda Nasıl Konuşabiliyor?

    Messenger'in sohbet grubunda yer alan 50 kişi, video olarak görüntülü konuşmaya katılabiliyor. Bunun için ekranda yer alan video ikonuna dokunmak yeterli olsa da 50 kişinin hem veri alabilmesi hem de video-ses akışını duyabilmesi kolay bir iş değil. Dolayısıyla uygulamada sesi daha baskın çıkan kişilerin daha net bir ses duyumu alabilmesine göre ayarlanmış. Yeni çıkan uygulamanın verimliliği ve beğeni çokluğu zamanla kullanıcıların deneyimlerine göre belirleneceği için şimdi tam olarak bir açıklama yapılmıyor.

    Ancak siz de durum hakkında daha net bir fikir sahibi olmak ve videolu görüntülü konuşmanın keyfini doyasıya sürebilmek için tek yapmanız gereken telefonunuzdaki Messenger uygulamasını son sürümüne güncellemek. Güncel Messenger uygulamanız, size görüntülü grup konuşmanın keyfini doyasıya yaşatacaktır.  Üstelik bu teknolojik yenilik sayesinde uzakta olan arkadaşlarınızla veya sevdiklerinizle bir nebzede olsa özleminizi giderebilir ve keyif dolu vakitler geçirebilirsiniz. İster çalışma hayatınızda isterse de normal gündelik yaşamanızda sohbet etmek amaçlı kullanabilirsiniz. 

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

2250 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Google Yerel Reklam
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Hediye İRP T-Shirt
  • 200 TL Hediye TechPanel Aktivasyon
  •  
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara