Facebook’un Slack’e Rakip Olacak Servisi Önümüzdeki Ay Açılabilir

Facebook, son dönemlerde sürekli yeni bir özellik ve servis ile karşımıza çıkıyor. Masaüstü ve mobil uygulaması üzerinde köklü değişikliklere imza atan Facebook, Slack’e rakip olabilecek yeni bir proje üzerinde çalışıyor.

İki yılı aşkın süredir işletmeler için ayrı bir platform ve mesajlaşma uygulaması geliştirdiği ortaya çıkmıştı. Facebook at Work adı verilecek olan bu yeni servisin kapalı beta sürecinden çıktıktan sonra gelecek ay tüm işletmelere açılabileceği söyleniyor.

Yeni sızıntılara göre, takım içi iletişim uygulaması olan Slack ve Yammer artık Facebook’un hedefinde yer alıyor. Facebook at Work’un kapalı beta aşamasında 5,52 milyon kullanıcının yer alması ise rekor bir rakam olarak değerlendiriliyor.

Her Ölçekteki İşletme Yararlanabilecek

Kendine özel mesajlaşma uygulaması da olan Facebook at Work’ün iki yıllık geliştirme sürecinde artık son düzlüğe ulaştığı söyleniyor. Son test sürecinde olduğu söylenen Facebook at Work’ün önümüzdeki ay bütün işletmeler için hayata geçirileceği söyleniyor.

Facebook üyelik modeli olarak ise aktif kullanıcıları ilk olarak değerlendirecek. Ayrıca şirketler de Facebook’un sıralamasında yer alacak. Fakat rakamların hangi oranda olacağı belirtilmiş durumda değil. Ayrıca her ölçekteki işletme Facebook at Work’ü dilediği takdirde kullanmaya başlayabilecek.

Birkaç aylık süreç boyunca ücretsiz servis hizmeti vereceği söylenen Facebook’un yeni servisi ile Slack’in domine ettiği pazarı kendi eline geçirmesi gibi planları olduğu söyleniyor.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

3000 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Google Adwords Danışmanlık
  • Teknoloji Acquisio + BBM
  • Aylık Bütçeniz 10.000 TL
  • Hediye Google SEO Raporu
  • Hediye İRP T-Shirt
  • 200 TL Hediye TechPanel Aktivasyon
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara