Facebook’ta Beğeni Dönemi Değişiyor

Facebook’un kullanıcılar tarafından yoğun bir şekilde kullanılan “Beğen” tuşu üzerinde yeni değişiklikler hayata geçiriliyor. Ekim ayından beri “Reactions” yani “Tepkiler” tuşunu test eden Facebook, bu yeni özelliğini hayata geçirme kararı aldı. Uzun bir süredir konu ile ilgili çalışmalar yapmakta olan Facebook, radikal bir karar alarak yeni özelliğini dünyanın her noktasında kullanıcılarına açtı.

Reactions özelliği paylaşımları sadece beğenmekle kalmadan aynı zamanda duygularınızı da emojiler ile ifade edebilmenizi sağlıyor. Facebook’un “Beğen” tuşunun yanına eklenen bu yeni Reactions ifadeleri paylaşımlara karşı hislerinizi daha kolay ifade edebilmenizi sağlıyor. İfadeler arasında sevgi, mutluluk, şaşkınlık, üzüntü ve öfke ifadeleri yer alıyor.

Hislerinizi Emojiler ile Daha İyi İfade Edebileceksiniz

Bireysel sayfalar ile birlikte kurumsal olan sayfalarda da kullanılabilecek olan bu yenilik aynı zamanda reklamlar içinde kullanılabilir olacak. Gördüğünüz ve hoşunuza gitmeyen bir reklama tepkinizi anlık olarak Reactions sayesinde kızgın bir emoji göndererek belirtebileceksiniz.

Ayrıca insanların yaptıkları üzücü paylaşımlara da artık sadece “Beğen” tuşunu kullanarak değil üzgün olduğunuzu belirten emojiler ile destek verebileceksiniz. Facebook’un seçtiği emojilerin tamamının ise uzun araştırmalar sonrasında tespit edildiği söyleniyor.

Yaşam koçları, psikologlar ve sosyologlar ile birlikte görüşmeler düzenleyen Facebook, insanların kendilerini ifade edebilecekleri emojilerin bu 6 adet emoji olduğuna karar kılmış durumda. İlerleyen zamanlarda ise Reactions özelliğinin ilgi görmesi durumunda Facebook’un bu ifadeleri daha da çoğaltabileceği söyleniyor.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

3750 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Anahtar Kelime Planlama
  • Google + Yandex Arama Reklamcılığı
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Telefon Destek Yok
  • Hediye Ücretsiz Web Sitesi
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara