Facebook “ Wi – Fi Bul “ Özelliği Kullanıma Açıldı

Uzun süredir yapılan çalışmalar sonrasında test amacı ile belirlenen bölgelerdeki kişilerin kullanımına sunulan “ Wi –Fi Bul “ özelliği artık tüm kullanıcılara açık hale geldi. Geçen yıl mobil test olarak başlatılan uygulamadan sadece İOS kullanıcıları yararlanabiliyordu. Yakın zamanda Facebook tarafından yapılan açıklamaya göre ise hem İOS hem de Android kullanıcıları bu hizmetten yararlanabilecek ve bu uygulama artık dünya çapında verilen bir hizmet haline gelecek.

                                                     Hizmet ile Facebook’ un Kazanımları Nelerdir?

2 milyara ulaşan takipçi sayısı ile gücünü her daim yükseltmeye devam eden Facebook, kullanıcıların seyahat halindeyken de bedava internet erişimini yaparak anında bağlantı kurabilmelerini sağlamak amacı ile bu hizmeti hayatta geçirdi. Yeni hizmet ile birlikte Google Map ile rekabet kurulması beklenen hizmet aynı zamanda Facebook tarafından da sürekli bir takip edilmeyi de beraberinde getiriyor.

Facebook tarafından bulunulan konum etrafında yer alan bedava Wi – Fi ağını bulup bağlanmayı kolaylaştıran bu hizmet sayesinde aynı zamanda yakınlarda bulunan birçok farklı işletme, cafe, restoran gibi yerleri de öğrenmeniz mümkün oluyor.

Facebook kullanıcılarının daha fazla platformda kalmaları ve platform içinde zaman geçirmelerini sağlamak amacıyla son derece büyük çaplı projelere imza attığını biliyoruz.Güneş enerjisi ile çalışan drone,internet.org gibi örnekleri bu anlamda sayabiliriz. İnternetin olması ile birlikte hem kullanıcı artışı hem de kullanıcıların platformda kalma sürelerinde artış gözlenebilir.

                                       Facebook “Wi -  Fi Bul “ Hizmetini Nasıl Aktif Hale Getirebilirim?

Wi-Fi Bul özelliğini aktifleştirebilmek için Facebook sekmesinde “ Daha Fazla “ alanını tıklayarak bu yerde bulunan “ Wi-Fi Bul “ kısmına giriş yapmanız gerekir. Sonrasında ise Wi - Fi noktaları ve Wi- Fi kullanımının bulunduğu şirketler harita üstünden gösterilir. Aynı zamanda mağaza ya da cafe gibi alanların ne zaman kapanacağı ya da ulaşımı için yol tarifi almanızda bu alandan mümkündür. Konum servislerini aç, ayarlara dokun, konuma dokun ve her zamana dokun işlemlerini sırası ile gerçekleştirerek sürekli olarak bu alana giriş yapmaktan kurtulabilirsiniz. 

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

3000 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Google Adwords Danışmanlık
  • Teknoloji Acquisio + BBM
  • Aylık Bütçeniz 10.000 TL
  • Hediye Google SEO Raporu
  • Hediye İRP T-Shirt
  • 200 TL Hediye TechPanel Aktivasyon
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara