Sosyal medya üzerinden hedef kitlenize daha etkili bir şekilde ulaşabilmeniz için Facebook tarafından yaratılan “Facebook sayfaları” özelliği milyonlarca kişi tarafından kullanılmaktadır. Facebook sayfalarının yoğun bir şekilde kullanılması firmaların ve kişilerin hedef kitlelerine ulaşırken aynı zamanda potansiyel hedef kitlelerine de ulaşabilmesini sağlamaktadır. Facebook sayfa adının değişimi ise, zaman zaman gerekli olabilmektedir.

Eski dönemlerde Facebook sayfa adının değiştirilebilmesi için 200 takipçi sayısına ulaşmamış olmanız gerekirdi. 200 sayfa beğenisini geçtiğiniz zaman Facebook sayfa adı değişimi için özel bir talep formu doldurmalıydınız. Ancak yeni gelen güncelleme ile bu durum ortadan kalktı ve sayfa adı değişiklikleri herkes için aynı şekilde yapılmaya başlandı.

Hatalı Ad Değişimlerinde Neler Yapılmalı?

Adınızı değiştirebilmek için ilk önce “Hakkında” kısmına tıklamalısınız. Daha sonra aşağıda yer alan görseldeki “Ad” bölümünün hemen sağ kısmında yer alan “Düzenle” butonuna tıklayın. Karşınıza gelen “Facebook sayfa adı değiştirme” butonuna belirlediğiniz yeni sayfa adınızı koyabilirsiniz. Yeni sayfa adınızı yazdıktan sonra “Devam” butonuna tıklamanız yeterlidir.

Facebook sayfa adınızı değiştirdikten sonra 7 gün boyunca tekrar sayfa adınızı değiştiremezsiniz. Ancak hatalı bir yazım yaptıysanız ya da başka özel sebepler mevcut ise Facebook’a yeni sayfa adı değişim talebi gönderebilirsiniz.

Facebook Sayfa Adı Değişimi Ne Zaman Onay Alır?

Sayfa adı değişikliğini Facebook ekibine gönderdikten sonra en az 24 saat boyunca talebinizin onaylanmasını beklemeniz gerekebilir. Yaptığınız talep formunu bu süre içerisinde tekrar kontrol edebilir ve dilediğiniz şekilde yeniden düzenleyebilirsiniz. Talebinizi kontrol edebilmek ve olası hataları önleyebilmek için Facebook sayfanızın “Ayarlar” kısmına girerek “Sayfa Desteği” kısmına bakabilirsiniz.

Facebook sayfanıza yeni isim vereceğiniz zaman bazı isimlerin Facebook tarafından olumsuz karşılandığını da bilmeniz gerekmektedir. Örneğin, Pizza gibi spesifik bir sektör ismi barındırabilecek bir isim koyamazsınız. Rahatsız edici simgeler, önemli ve ünlü bir kişinin adını içeren sahte isimli sayfalar, uygun olmayan ve kullanıcıları rahatsız edebilecek büyük küçük harf değişimleri gibi durumlar içeren isimleri Facebook sayfanıza isim olarak veremezsiniz. Değişim talebinizi yaptıktan sonra kısa süre içerisinde sayfanızı tekrar düzenlemeye başlayabilirsiniz. 

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

3750 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Anahtar Kelime Planlama
  • Google + Yandex Arama Reklamcılığı
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Telefon Destek Yok
  • Hediye Ücretsiz Web Sitesi
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara