Facebook’ta 24 Saat Canlı Yayın

İnternetin ülkemizde de yüksek bant genişliklerine ulaşması ve artık yoğun bir şekilde kullanılıyor olması canlı yayınlara olan ilginin daha da artmasına yol açıyor. Dünya çapında neredeyse her alanda canlı yayın yapmakta olan kişiler bu yayınlar için artık Facebook platformunu da tercih edebiliyorlar.

Facebook tarafından son dönemde yapılan yeniliklerin sürekli video paylaşımları odaklı olması ise canlı yayın popülerliğinin ünlü sosyal ağ tarafından fark edildiğini bizlere gösteriyor. Facebook, canlı yayın özelliğindeki yapacağı bir değişiklik ile artık 24 saat boyunca kesintisiz canlı yayın yapabilme imkanını kullanıcılarına sunacak.

Facebook kullanarak canlı yayınların yapılabilmesi özellikle haber kanallarının yararlanabileceği büyük bir avantaj olacak. Ayrıca kullanıcılar ile daha kolay bir şekilde iletişim kurabilecek olan canlı yayıncılar böylelikle detaylı bir şekilde içerik stratejilerini hayata geçirebilecekler.

Periscope ve Twitch’e Yeni Rakip

Canlı yayın yapıldıktan sonra videoların otomatik olarak geçmiş kayıtları altına alınmasını da sağlayacak olan Facebook, canlı yayınları kaçıran kişilerin veya tekrar izlemek isteyenlerin yararlanabileceği bir geçmiş canlı yayınlar bölümünü de hayata geçirecek.

Periscope platformuna rakip olacağı düşünülen Facebook Live platformunun kullanıcı sayısının bir hayli yüksek olacağı söyleniyor. Facebook’un kısa bir süre içerisinde yayınlayacağı ortaya çıkan yeni güncellemesinden sonra artık internet üzerinden yapılacak olan canlı yayınların yeni adresi Facebook platformu olabilir. Twitch platformunun ise oyun konusunda hala lider olacağı düşünülüyor.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

7500 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Demografi Optimizasyonu
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Hediye Google SEO Raporu
  • Hediye İRP T-Shirt
  • 200 TL Hediye TechPanel Aktivasyon
  •  
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara