Facebook Canlı Yayına Arkadaş Davet Etme Özelliği

Sosyal paylaşım platformu olan Facebook büyük kullanıcı ağı ile tüm dünya üstünden bilinen ve kullanılan bir ağ olup her daim uygulamalarına yenilerini ekleyerek kullanıcılarına daha kaliteli bir alan yaratıyor.

Facebook tarafından kullanıcılara sunulan canlı yayın uygulamasının oldukça ilgi görmesi ve canlı yayın uygulaması sırasında kişilerin daha sık bir iletişime geçmeleri sonrası ağın aktifleşmesi firmanın uygulamayı bir tık öteye taşıma kararını vermesine sebep oldu.

                                                        Yeni Uygulamanın Özelliği Nedir?

Tüm dünyada canlı yayınlar her daim daha ilgi çekici ve daha çok takip edilme özelliği ile biliniyor. Bunun bilincinde olan Facebook kendi ağı üstünde kullanıcılarına sunduğu canlı yayın yapma özelliği ile de birçok kullanıcı tarafından tam not aldı. Bu uygulamanın beğenilmesi sonrasında kullanıcıların isteklerini de göz önüne alarak bir yeniliğe daha imza atan Facebook canlı yayın arkadaş davet etme özelliğini ağa ekledi.

Facebook tarafından yapılan araştırmaya göre canlı yayın olarak yapılan paylaşımlar normal paylaşımlara göre 10 kat daha fazla yorum ve beğeni alıyor. Bu durum sonucunda canlı yayın üstünde bazı konuları paylaşmanın insanlar üstünde daha çekici olduğuna kanaat getiren yetkililer canlı yayın sırasında sadece arkadaşlarınız ile özel bir sohbet başlatabilmenizi sağlayacak olan yeniliğe imza attı.

Sadece arkadaşlarınız ile özel bir sohbet başlatabilme, canlı yayın ile ilgili olarak yorumlar yapabilme özelliğinde belli arkadaşlarınızı davet ederek uygulamayı daha çekici hale getirmeniz mümkün. Böylelikle aynı ortam içinde bulunmayan birçok arkadaş ortak bir canlı yayın ağında bulaşarak arzu ettikleri sohbeti başlatabilecek. Özel sohbet genel bir sohbette dönüşebileceği gibi canlı yayın sonrasında Messenger üzerinden aynı arkadaşlar ile özel sohbette devam etmeniz de mümkün.

Facebook blogunda paylaşılan habere göre Facebook bu uygulama ile sınırlı kalamayarak yeni bir özelliği de sunuyor. Bu yeni özellik içinde ise canlı yayın yapılırken bir başka kişiyi canlı yayın davet etme olarak açıklandı. Başka bir deyiş ile ekran içinde ekran uygulaması oluşturarak canlı yayın akışınızı başka yerde bulunan kişi ile birlikte yayın yapma imkânınız doğacak.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

2250 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Google Yerel Reklam
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Hediye İRP T-Shirt
  • 200 TL Hediye TechPanel Aktivasyon
  •  
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara