Facebook, Blueprint Sertifikasyon Programı' nı 6 Eylül 2016'da yayınladı. Facebook ve Instagram’da kullanılabilen pazarlama eğitimi ve sertifikasyon programı Blueprint,  yayınlandığı 150 ülkede ve 17 dilde büyük ilgi gördü ve nihayet kullanıcılara Türkçe dilinde de hizmet veriyor.  

Facebook Blueprint Nedir?

Blueprint tüm Facebook kullanıcılarının masaüstünde ve mobil ortamda ajanslara, ortaklara ve pazarlamacılara sosyal ağda iş sonuçlarını yönlendiren reklam kampanyaları hazırlamaya yardımcı olmayı amaçlayan bir uygulamadır. Online kurslar, kişisel eğitim ve sertifikasyon, kampanya optimizasyonu, Facebook'taki video ve ölçüm dâhil birçok içerik Blueprint öğrenim aracının bir parçasıdır.

Facebook Blueprint Sertifikasyonu, dijital reklamcılık profesyonellerinin kalabalık bir iş piyasasında kendilerini ayırt etmelerini sağlayabilir. Reklam harcamalarınızda kârlı bir getiri elde etmek için uzmanlığınızı ve Facebook platformundaki reklamcılık anlayışınızı temsil eder. Facebook 1B + kullanıcılarına sahip, dolayısıyla bu kullanıcıları karlı bir şekilde nasıl kazanacağınızı öğrenmek girişiminiz için son derece önemli.

Facebook Blueprint Sertifikası Nasıl Alınır?

Şimdi Türkçe yayınlanan Blueprint programı, dijital reklamcılık profesyonelleri için iki farklı Blueprint sertifikası sunuyor. Facebook Sertifikalı Planlama Uzmanı ve Facebook Sertifikalı Satın Alma Profesyonel, Facebook'un başlattığı ilk iki sertifikasyondur. Tüm Blueprint sertifikaları 12 ay geçerlidir. 12 aylık sertifikalandırma süresinden sonra, durumunuzu 12 ay daha koruyacak bir yeniden sertifikasyon sınavına girme şansına sahip olabileceksiniz.

Facebook Blueprint Sertifikalı olmak için iki online denetlenen sınavı almanız ve her ikisinde de 700 veya daha yüksek bir puan almanız gerekiyor. Bu titiz sınavlar Facebook platformunuzdaki bilgi, beceri, deneyim ve yetkinliğinizi test etmek için tasarlanıyor. Facebook Blueprint eLearnings, sınavlara hazırlanmanıza yardımcı olacak kaynaklardır. Ücretsiz e-Öğrenim modülleri ve Facebook Blueprint aracılığıyla 50'yi aşkın ders ve pratik sınavlar bulunuyor.

Facebook Sertifikasyon Sınavına girmek için önceden randevu alabilir veya almak istediğiniz günü ayarlayabilirsiniz. Sınavların maliyeti 150 $'dır. Sınavda aşağı yukarı 50 ila 60 soru var ve tüm soruları cevaplamak için 75 dakika kadar vaktiniz olacak. Sınav başladıktan sonra bilgisayarınız kilitlenecek ve internete erişemeyecektir. Sınav bittikten sonra, resmi puanı 48 saat içinde alacaksınız. Sınavda 700 puan alamazsanız 30 gün sonra tekrarlama şansınız da mevcut.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

3750 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Anahtar Kelime Planlama
  • Google + Yandex Arama Reklamcılığı
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Telefon Destek Yok
  • Hediye Ücretsiz Web Sitesi
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara