Yeni AdWords Artık Daha İşlevsel

Bundan 15 yıl önce hayata geçirilen AdWords platformu zor ve sıkıcı bir arayüze sahipti. Google ise bu durumun uzun süredir farkında olduğu için AdWords platformunu yenilemek için gerekli çalışmaları başlatmıştı. AdWords’ün arayüzünü Material Design ile süslemeye karar veren Google ise artık AdWords platformunun daha şık ve işlevsel bir hale gelmesini sağladı.

Google’ın resmi blog sayfasında yer alan bilgilere göre ise yapılan yenilikler sadece arayüz ile sınırlı değil. AdWords arayüzü ile birlikte işlevsellik ve müşterilere kolaylık sağlayabilecek olan pek çok farklı yenilik getirilmiş durumda.

Büyük müşteriler, bireysel kullanıcılar, power userlar ve AdWords dünyasına yeni giriş yapmış olan kullanıcılar ile yapılan görüşmeler sonrasında Google’ın bu kararları aldığı ve AdWords’ü yenileyerek kullanıcıların hayalindeki hale getirdiği söyleniyor.

Gereksiz Detaylar ile Uğraşmayacaksınız

Eski AdWords sisteminde ürün özelliklerini ve her detayını gördüğünüz için ufak çaplı bir karışıklık yaşayabiliyordunuz. Ancak yeni gelen sistem sayesinde müşteriler artık daha fazla kişiselleştirebilecekleri bir AdWords deneyimi yaşayabilecekler. Böylelikle kullanıcılar gereksiz ayrıntılar ve detaylar içerisinde kaybolmayacaklar.

İhtiyaç duyduğunuz verilere ulaşabilmek için görsellerden de yarar alabileceksiniz. Akıllı yapı özelliği verilen yeni özellik sayesinde verilerinize göre hedeflerinize ulaşabilmeniz ve yeni öneriler alabilmeniz daha kolay olacak. Ayrıca kampanyalarınızda hangi noktalara dikkat etmeniz gerektiğini veriler üzerinden analiz edebileceksiniz. Böylelikle daha işlevsel ve etkili bir şekilde AdWords’ten yararlanabileceksiniz.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

3750 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Anahtar Kelime Planlama
  • Google + Yandex Arama Reklamcılığı
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Telefon Destek Yok
  • Hediye Ücretsiz Web Sitesi
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara