Yandex dünya üzerinde en fazla tercih edilen arama motorları arasında yer almaktadır. Son yıllarda yaptığı yeni atılımlar ile çok daha fazla kullanıcıya ulaşmayı başaran Yandex, dijital pazarlama açısından da büyük bir öneme sahiptir. Yandex Direct adı verilen reklamlar düşük maliyet ile yüksek verimlilik elde edebileceğiniz reklamlardır. İşletmenizin markalaşması ve bilinirliğinin artmasını istiyorsanız sizler de Yandex arama reklamlarına yatırım yapabilirsiniz. 

Yandex reklamlarında rekabetin Google’a göre daha az olması da sizlere avantaj sağlar. Bütün markaların reklamları ile geniş potansiyelli müşteri havuzunda yer almaları için en doğru zaman içerisinde olduğumuz da söylenebilir. Sonuçları hızlı bir şekilde görüntülenebilir olan Yandex reklamları pazar payınızı hızlıca genişletebilmeniz için ideal reklamlar arasındadır.

Arama reklamları ile birlikte aynı zamanda görüntülü reklamları da sunan Yandex’in görüntülü reklamları arasında 5 farklı model yer almaktadır. Display Reklam olarak adlandırılan bu reklamlar ile birlikte aynı zamanda navigasyon reklamları da mevcuttur.

Yandex Navigasyon Reklamları Nasıl Çalışıyor?

Mobil kullanıcılar tarafından büyük bir ilgi gören navigasyon uygulamalarının da reklam kampanyaları için aktif bir şekilde kullanıldığını fark eden Yandex, kullanıcılarına navigasyon reklamlarını sunmaktadır. Araç sahipleri ile birlikte aynı zamanda yaya haldeki kullanıcılara da sunulan bu reklamlar aynı zamanda sesli yönlendirme özelliğine de sahiptir. Markalar için iyi bir reklam stratejisi yaratabilme aracı olan Yandex Navigasyon reklamları, reklam veren markaların rota üzerinde yer alan mağazaları, işletmeleri ve konumlarını lokasyon üzerinden mobil kullanıcılara sunmaktadır.

Mobil kullanıcılar bir mekan aramak istedikleri zaman markanıza reklam çalışmalarınız üzerinden daha kolay bir şekilde erişim sağlayabilirler. Markanıza ulaşmak isteyen kişiler mevcut hedef kitleniz ise yine aynı şekilde arama yaparak adres ve iletişim bilgilerinize en güncel şekilde ulaşabilirler. Araç içerisinde veya yaya olarak oluşturulan rotalar üzerinde reklamlarınızın görünmesi sizlere yeni kullanıcılara hızlı bir şekilde ulaşabilme imkanı da sunuyor. Sesli reklam özelliğini kullandığınız zaman kullanıcıların rota oluşturmasından sonra sesli yönlendirmeler yapılıyor. Sesli yönlendirmeler marka isminizi de kullanıcılara belirtiyor.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

3750 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Anahtar Kelime Planlama
  • Google + Yandex Arama Reklamcılığı
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Telefon Destek Yok
  • Hediye Ücretsiz Web Sitesi
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara