WhatsApp'ın iş uygulaması Whatsapp Business, ekranında revizyon yapıyor. Yakın zamanda YouTube desteği ile güçlenen WhatsApp Business, şimdi platforma daha fazla kullanıcı çekmesine yardımcı olması beklenen bazı yeni özellikleri test ediyor. Yeni bir açılış ekranı, yeniden tasarlanan bazı simgeler, etiketler, sohbet hücreleri ve 'dark bubbles' karanlık baloncuklar önizlemesi, WhatsApp Business için test edilen yeni özelliklerden bazıları!

WhatsApp Business Güncellemesi ile Gelen Yenilikler

WhatsApp fan sitesi 'WaBetaInfo' birkaç ay önce WhatsAp'ın uygulamayı yeniden tasarlayacağını duyurmuştu. Şirket nihayet bu beklenen değişiklikleri WhatsApp Business uygulamasının yeni sürümünde tanıttı. Bazı simgeler biraz değiştirildi ve hücre animasyonu da artık farklı görünüyor.

WhatsApp Business'ın yeni sürümü, küçük bir tasarım değişikliği ile yeni bir açılış ekranına sahip. Uygulama açılış ekranı olarak işlev görüyor ve uygulamayı açtığınızda önce bu yeni ekran görünüyor. WhatsApp Business logosunu ve logonun alt kısmında yer alan "From Facebook" (Facebook'tan WhatsApp) yazısını da yerleştirerek yeni bir imaj kazandıran Facebook, platformu daha fonksiyonel hale getiriyor.

WhatsApp Business uygulaması kullanıcıları artık istedikleri anda sohbetlere ve mesajlara etiket ayarlayabiliyor, bu etiketler sohbet listesi bölümünde görüntülenebiliyor. Kullanıcılar, iletişimlerini yönetmelerine yardımcı olma ihtiyacına göre yeni bir etiket kategorisi oluşturabiliyor.

WhatsApp kullanıcıları uzun zamandır çok konuşulan karanlık modu bekliyorlardı. WhatsApp uygulamanın işletme sürümünde Gece Modu olarak adlandırılan yeni görünüm, karanlık bir baloncuklar modu üzerinde çalışıyor. Karanlık mod kullanıcı için özellikle akşam ve gece kullanımında gözleri korumak ve cihaz için enerji tasarrufu sağlamak gibi iki belirleyici avantaja sahip.

WhatsApp Business, kullanıcıların yeni kişiler eklemesini, birkaç yerine bir adımda yaparak kolaylaştırmak istiyor. Bu nedenle her kullanıcı, kendi telefon rehberlerine eklemek için başkaları tarafından taranabilen kendi QR kodunu alabiliyor. Ayrıca yeni özellik, kişilerinizi onlarla etkileşimin sıklığına göre otomatik olarak sıralıyor.

WhatsApp iOS uygulaması için, hem Touch ID hem de Face ID ile zaten tanımlanıyordu, şimdi Android için parmak izi özelliği ile güvenlik standardını artırıyor. Güncelleme tam olarak bir uygulamanın kilitlenmesini sağlayarak verilerinizi korumayı garanti altına alıyor.

İş hayatı ile ilgili önemli avantajlar sağlayan WhatsApp Business, bu yenilikler sayesinde, artık daha işlevsel hale gelecek!

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

2250 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Google Yerel Reklam
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Hediye İRP T-Shirt
  • 200 TL Hediye TechPanel Aktivasyon
  •  
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara