Vine Kapanıyor

Büyük fenomenleri ülkemize de kazandıran Vine için veda zamanının geldiği açıklandı. Twitter yeni aldığı karar ile 6 saniyelik kısa videoların yayınlanabildiği Vine platformunu kapatacağını duyurdu.

Satın alma rakamları açıklanmasa da Twitter’ın satın aldığı en büyük markalardan olan Vine artık hayatımızda yer almayacak. Snapchat’ten daha fazla bir ilgi görmesi beklenen Vine, teknolojisine hiç yatırım yapılmayan bir servis olarak hayatına daha fazla devam edemiyor.

Vine videolarının akıbetini merak edenler için ise müjdeli bir haber var. Vine platformu tamamen kapatılmasına rağmen mevcut olan videolar arşivde kalacak. Tüm kullanıcılar Vine’da yer alan videolarına istedikleri zaman erişebilecekler.

Instagram’ın video paylaşımı konusuna ağırlık vermesi ise Vine’ın kapatılmasındaki en büyük sebep olarak gösteriliyor. Girişimciler Vine için yaptıkları yatırımları kesince Twitter, Vine platformunu daha fazla ayakta tutamadı.

Vine Kurucusunun Attığı Tweet Gündem Oldu

Vine kurucularından olan Rus Yusupov ise attığı bir tweet ile dikkatleri üzerine çekti. Rus Yusupov “Don’t sell your company!” yazarak attığı tweet ile markaların satılmaması ve geliştirilmesi gerektiğini söyledi.

Rus Yusupov’un yayınladığı bu tweet ise dünya gündemine oturmuş oldu. Yaşadığı büyük pişmanlık ile ilgili konuşmaktan çekinen Rus Yusupov, Vine platformunun kendi ellerinde kalması durumunda teknolojiye yenik düşmeyeceğini ve kendisini geliştirmeye devam edeceğini söylüyor.

İlerleyen günlerde Vine içeriklerinin Giphy tarafından satın alınacağı ve yedeklerin Giphy platformunda kalacağına dair söylentiler de mevcut.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

7500 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Demografi Optimizasyonu
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Hediye Google SEO Raporu
  • Hediye İRP T-Shirt
  • 200 TL Hediye TechPanel Aktivasyon
  •  
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara