Twitter’ın Reklam Ürünü Türkiye’ye Açıldı

Twitter platformunun geçtiğimiz Şubat ayında ilk kez tanıttığı ve ilk kez ABD bölgesinde kullanıma sunduğu First View adı verilen iddialı ürünün açılımı yapıldı. İlk Bakış adı ile Türkiye’ye açılan teklif sayesinde, reklam verenlerin Twitter’ın en değerli alanlarının 24 saat boyunca kullanılabilmesini sağlıyor. Geniş kitlelere ulaşmak isteyen markaların kullanabileceği bu ürünü Türkiye’de ilk deneyen markalar arasında Renault ve Nestle yer alıyor.

İlk Bakış özelliği reklam veren kişilerin Twitter’da yer alan zaman akışının en üst kısmında yer almalarını ve kısa süreli video reklamlarını yerleştirebilmesini sağlıyor. Ürün ile birlikte Twitter’ın mevcut olan markalara verdiği Sponsorlu Trendler ile tamamlayıcı bir şekilde kullanılması bekleniyor.

Hangi Reklam Çalışmaları için Uygun Olacak?

İlk Bakış videoları ile zaman akışının en üstüne çıkmayı başaran markalar Sponsorlu Trend özelliğinde de Twitter’ın en güncel konularının en üstünde bulunuyor. Yeni gelen bu özelliğin daha ürün tanıtımları, TV programı tanıtımı ve yüksek bütçeli reklam kampanyaları için uygun olduğunu söyleyebiliriz.

MEC Türkiye Dijital Strateji Sorumlusu olan Ceylan Cangül ise yeni yaptığı açıklama ile Twitter platformunda Renault’un yer almasının kendileri ve marka değerleri için etkili olabileceğini söyledi. Büyük bir kampanya başlattıklarını ve bu kampanyadan önemli gelişmeler elde edebileceklerini söyleyen Ceylan Cangül, ‘’Hedefimiz tanıtım döneminde etkili bir ekip yaratmak ve lansman kampanyasının başlaması ile birlikte TVC projelerimizi gerçekleştirmektedir.’’ dedi.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

3750 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Anahtar Kelime Planlama
  • Google + Yandex Arama Reklamcılığı
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Telefon Destek Yok
  • Hediye Ücretsiz Web Sitesi
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara