Twitter Kullanıcılarına “Keşfet” Müjdesi

    Twitter kullanıcıları, sosyal ağı daha keyifli kılan pek çok yeni uygulama ile tanışmaya devam ediyor. Kullanıcılarda merak uyandıran son yenilik, “keşfet” sekmesi oldu. Tıpkı Instagram gibi Twitter’da da keşfet sekmesi bulunacak. Sosyal ağın tutkunları için müjde niteliğinde olan bu haber Twitter resmi blogundan duyuruldu. Peki, bu sekme neleri beraberinde getiriyor?

                                                                       Keşfet Sekmesi ile Gelen Yenilikler

    Bu yeni özellik öncelikle Twitter içerisinde daha kolay gezinme imkanı tanıyacak. Aynı zamanda ağ içerisinde popülerlik kazanmış olan canlı yayınların gayet kolay bir şekilde takip edilebilmesini sağlayacak. Keşfet sekmesinin Twitter’a kazandırılmasını sağlayan aslında kullanıcılar oldu da diyebiliriz. Çünkü uygulama içerisinde arananların bulunması bir hayli güçtü. Twitter kullanıcılarının en büyük sıkıntılarından biri haline gelen bu husus son dönemin gündem maddelerinden biri olmuştu.

    Twitter kullanıcılardan gelen bu şikayetlere kayıtsız kalmadı. Hemen çalışmalara başlayarak Explore (keşfet) sekmesinin uygulamaya kazandırılması için kollar sıvandı. Bu sekme sayesinde trendlerden aramalara, en popüler konulardan canlı yayınlara kadar tüm bağlantılar tek bir sekme altında toplanarak kullanıcıların daha kolay arama yapması ağlanacak.

    Güncelleme ile ekranlara gelecek olan “keşfet” sekmesine basılı tutulduğunda otomatik olarak kayıtlı aramalara yönlendirme de yeni gelecek özellikler arasında yer alacak. Kullanıcılar kaydedilmiş olan aramaları karşısında görebilecek ve benzer aramalar çok daha kolay bir şekilde yapılabilecek.

                                                                Keşfet Sekmesi ile Önce iOS Kullanıcıları Tanışacak

    Android yazılıma sahip cihazlar aracılığı ile Twitter’a bağlananlar bu habere üzülebilir. Çünkü “keşfet” sekmesi öncelikle iOS kullanıcılarına sunulacak. Ancak kısa bir süre sonra Android kullanıcılarının da sekme ile tanışması bekleniyor. Tüm bu yeniliklerin sizin de kullanımınıza hazır hale gelmesi için Twitter’in en son sürümünü kullanıyor olmanız gerekiyor. Hemen şimdi güncelleme yaparak “keşfet” sekmesini siz de keşfedebilirsiniz.    

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

2250 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Google Yerel Reklam
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Hediye İRP T-Shirt
  • 200 TL Hediye TechPanel Aktivasyon
  •  
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara