Reklam Engelleyen İnternet Tarayıcısı Brave

İnternet kullanıcısı olup da (her ne kadar alışmaya çalışsak da) reklamlar konusunda sıkıntısı olmayan pek yok sanırız. Reklamları görmek istemezseniz artık görmeyebilirsiniz. Bu ihtiyaca istinaden yeni internet tarayıcılarından biri olan Brave, ekranda istenmeyen reklamları engellemek için, (herhangi bir programa, eklentiye ihtiyaç olmaksızın) kendi kaynak kodları ile kullanıcılarına hizmet veriyor.

Reklam Engelleyen İnternet Tarayıcısı Brave 4,5 Milyon Dolar Yatırım Aldı!

Brave Software şirketinin adı ile aynı olan internet tarayıcısı henüz çok yeni olmasına rağmen 4,5 milyon dolar gibi çok ciddi bir yatırım almayı başardı. Aralarında Propel Venture Partners, Pantera Capital, Founders Fund’s FF Angel, Foundation Capital ve Digital Currency Group’un da bulunduğu global yatırımcılar, bugüne değin girişime 7 milyon $ kredi yatırdı. Brave’in son etapta aldığı yatırım miktarı ise 4,5 milyon $ oldu.

Brave ve Sanal Para İşlemleri

Brave'in reklam engelleme özelliği dışında öne çıkan diğer bir uygulaması da sanal para birimleri ile olan işlemleri. Brave aracılığı ve Bitcoin ile mikro sınırlarda ödemeler yapılabiliyor. Brave Software, bu alanda BitGo ve Coinbase ile ortaklığa giderek bitcoin cüzdanlarının internet tarayıcısına tanımlanabilmesine yardımcı oluyor. 

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Kalıcı SEO

1125 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • 5 Adet x 300 Kelime Makale
  • 5 Adet Özgün Site Yayın
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Hediye İRP T-Shirt
  • 200 TL Hediye TechPanel Aktivasyon
  •  
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara