Piyasa araştırması yürütmek, potansiyel müşterilerinizin gerçekte ne istediğini tespit etmenize veya bir ürünün piyasaya sürülmeden önce başarılı olacağını keşfetmenize yardımcı olabilir. Pazar araştırması yapmak, alışverişinizi sorgulamak ve analiz etmek için geribildirim sağlayan bu 10 etkili çevrimiçi araç sayesinde doğru iş hedefleri planlayabilirsiniz. Üstelik bu araçlar ücretsiz!

Google ile düşünün: Think With Google, tüketici trendlerini keşfetmek ve pazarlama stratejinizi güçlendirmek için araçlar sağlar. Ürün trendleri ve tüketici davranışları üzerine araştırma yapmak için Google Trendleri ve Tüketici Barometresi'ni kullanın. 

Business Dynamics Statistics: İş Dinamikleri İstatistikleri, ekonomi için yıllık iş faaliyetleri, iş yaratma, genişletme veya kapatma konularında ekonomik veriler sağlıyor. 

BizStats: Küçük işletme istatistikleri için ücretsiz bir çevrimiçi kaynaktır. BizStats, katma değerli hesaplamalar geliştirmek için ham verileri seçer ve sonuçları işletme sahipleri ve profesyoneller için kolay erişilebilir bir formatta yayınlar. 

FreeLunch.com: Moody's Analytics'in ücretsiz bir hizmetidir. FreeLunch.com, çeşitli güvenilir kaynaklardan finansal ve ekonomik veriler indirmek için kullanımı kolay bir arabirim sağlar. 

Facebook Kitle İncelemeleri: İşinizde önemli olan Facebook takipçilerini tanımak için kullanın, böylece onlar için neyin önemli olduğunu anlayabilirsiniz. İşletmenizin büyümesine yardımcı olacak mesajlar oluşturmak için konumlarını, ilgi alanlarını ve davranışlarını öğrenin. 

Up Close & Persona: Bir tüketici kişiliği, onu etkileyen, onu satın almaya motive eden farklı faktörlerden oluşan bir bileşendir. Up Close & Persona, en önemli müşteri türlerini yaratmak için menüler sunan bir araç.

Typeform: Aynı anda bir form alanında çoklu görüntü seçenekleri ekleyebilirsiniz. Geri bildirim almak için harika, kullanımı kolay, mobil cihazlar için optimize edilmiş bir form oluşturucudur.

Survey Monkey: Piyasa ve tüketici tercihlerini anlamanıza yardımcı olacak kapsamlı anketler oluşturmak için güçlü bir araçtır. 

HubSpot Research: Web sitesi trafiğinin sektör tarafından nasıl değiştiğini veya dünya genelindeki farklı bölgelerdeki etkin reklamcılığın nasıl olduğunu görmek için ideal bir araçtır.

Wolfram Alpha: Facebook profilindeki verileri kullanarak farklı veri noktalarından oluşan kapsamlı bir rapor hazırlar. Facebook'ta bağlantınızın olduğu kişilerin demografik özelliklerini öğrenmek için gerçekten iyi bilgilendirilmiş bazı bilgiler var.

Yukarıdaki araçlardan herhangi biri pazar araştırması ve keşif için mükemmel bir başlangıç ​​noktası olacaktır. 

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

3750 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Anahtar Kelime Planlama
  • Google + Yandex Arama Reklamcılığı
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Telefon Destek Yok
  • Hediye Ücretsiz Web Sitesi
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara