Yandex reklamlarını kullandığınız zaman hedef kitlenize daha kolay bir şekilde ulaşabilir ve ziyaret dönüşüm oranlarınızı artırmaya başlayabilirsiniz. Bu durum aynı zamanda satış hacminizi de genişletebilmenizi sağlamaktadır. Yandex reklamlarında aynı Google’da olduğu gibi arama ve görsel arama reklamları verebilme imkanınız da bulunmaktadır.

Yandex arama motoru üzerinden oluşturabileceğiniz reklam kampanyalarınız Google arama motoruna göre kıyaslandığı zaman daha düşük bütçeler ile daha yüksek verimlilik alabilmenizi sağlar. Rekabetin Google’a göre az olduğu Yandex sayesinde reklamlarınızı optimum maliyet ile oluşturabilirsiniz.

Yandex Reklamlarının Avantajları Neler?

Ürün ve hizmetleriniz ile ilgili olan hedef kitlenize Yandex.Direct ve Yandex Reklam Ağı kampanyaları sayesinde en kestirme yoldan ulaşabilmenin rahatlığını yaşayabilirsiniz. Yandex’i tercih ederek yayınlayacağınız reklam kampanyalarınızda, reklamlarınızın görüntülendiği zamanlarda değil, kullanıcılar tarafından reklamlarınıza tıklanma yapıldığı zaman ödeme yaparsınız. Bu durum beraberinde kontrol edilebilir bütçe avantajını da sizlere sunmaktadır.

Reklamlarınızın ne kadar ziyaretçiye hitap ettiğini sistem üzerinden güncel olarak takip edebilirsiniz. Böylelikle belirlediğiniz hedefler doğrultusunda reklam kampanyalarınız üzerinde anlık değişiklikler yapabilir ve reklamlarınızı optimize edebilirsiniz. 

Dünyanın en önemli arama motorları arasında yer alan Yandex’e reklam verdiğiniz zaman reklamlarınız arama ağı, görüntülü arama ağı, market servisi, haritalar, haberler, hava durumu ve rehber servislerinde yayınlanabilmektedir. Sizin belirlediğiniz anahtar kelimelere göre gösterilecek olan reklamlarınız sayesinde yeni müşteriler edinmeniz ve hedef kitlenize hitap edebilmeniz son derece kolaydır.

Etkili Yandex reklamları vermek istiyorsanız başarılı bir SEO çalışması da yapmanız gerekebilir. Bu durum Google’da etkileyici reklamlar vermek isteyen kişiler için de geçerlidir. İnternet sitenizin arama motorunun üst sıralarında yer alabilmesi için SEO çalışmalarının yapılması şarttır. Önemli bir kitleye ulaşabilmek konusunda başarılı olmak istiyorsanız SEO çalışmalarınızı reklam kampanyalarınız ile birlikte eş zamanlı olarak sürdürmelisiniz. Ancak reklam ve SEO çalışmalarının süreklilik isteyen uzun soluklu çalışmalar olduğunu asla unutmamalısınız. 

İleriye yönelik yatırım yaptığınız zaman reklam kampanyalarınız için ayırdığınız bütçenizin bir süre sonra değerlenmeye başladığını fark etmeye başlayabilirsiniz. Bu konularda deneyimli ekipler ile çalışmanız da zamandan ve bütçenizden tasarruf edebilmenizi sağlayabilir.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

3750 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Anahtar Kelime Planlama
  • Google + Yandex Arama Reklamcılığı
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Telefon Destek Yok
  • Hediye Ücretsiz Web Sitesi
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara