Messenger Üstünden Chatbot ile Tesla’nızı Yönetebileceksiniz

Her geçen gün gelişen teknoloji ile bir yenilik ile daha karşılaşıyoruz. Elektrikli otomobil üreticisi olan Tesla’nın yenilikleri ve teknolojisi gündem de her daim yerini alırken yeni bir yenilik ile daha karşımıza çıktı.

Üstün teknolojisi ile dillere dolanan ve beyinlere kazınan Tesla bu seferde Smartcar adlı bir girişim ile gündemde yerini aldı. Teslabot adını verdiği bu yenilik Facebook Messenger chatbot’u olarak açıklandı.

                                                               Teslabot Uygulaması Nedir?

Herkes tarafından beklenen yapay zekâya sahip Messenger Chatbot uygulamasından bahsederken Teslabot ile karşımıza çıkan bu uygulama sadece Tesla ‘ya özgü olup sadece Tesla elektrikli otomobil sahibi kişiler tarafından kullanılabilecek olan bir uygulama olarak yerini aldı. Son derece kullanışlı ve kullanımı kolay olan bu uygulama basit işlevleri ile dikkat çekiyor.

Mevcut olan Tesla mobil uygulaması ile yapabileceğiniz tüm uygulamaları ve konut işlemlerini Teslabot ile de Tesla elektrikli otomobilinize yapabileceksiniz. Teslabot uygulama komut sistemi ile Tesla elektrikli otomobilinizin kapılarını kilitleme, kapılarını açma, pencere kapama, pencere açma, klima açma ya da kapama gibi daha birçok işlemi rahatlıkla yapmanız mümkün oluyor.

                                                 Daha Önce Geliştirilen Google Glass Uygulaması

Tesla elektrikli otomobil için 2013 yılında resmi olmayan bir Google Glass uygulaması Smartcar Ceo’su olan Sahas Katta tarafından geliştirilmişti. Sonrasında Smartcar ‘ı kuran girişimci şuanda Hyundai markası için çalışıp markaya ait yeni aracı olan Loniq adlı otomobili için teknolojik katkı sağlıyor.

Chatbot uygulamaları olarak henüz oldukça yolun başında olsak da günümüz çağında gelişen teknoloji ile elektrikli otomobilini Facebook Messenger üzerinden verdiği konutlar ile yönetecek olan Tesla kullanıcıları oldukça yenilikçi ve son derece ayrıcalıklı bir deneyimi yamaya şimdiden başlayacaklar.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

2250 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Google Yerel Reklam
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Hediye İRP T-Shirt
  • 200 TL Hediye TechPanel Aktivasyon
  •  
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara