LinkedIn platformu kullanıcılarına yeni özelliğini sunmanın yanı sıra yanı zamanda yapay zeka kullanımına yer açılarak da farklı tasarım içeriklerine yer açıyor. 

İş Görüşmesinde Yeni İzolasyonlu Uygulama

LinkedIn kullanıcılarına sunduğu iş görüşmesi özelliği Covid 19 sonrasında dikkat çeken bir ayrıntı olup son derece kullanışlı bir seçenek oluşturdu. Özellikle bu dönemde yüz yüze görüşme yapmanın zorluğu nedeni ile yapılacak olan görüşmelerin Linkedin üzerinden gerçekleştirilerek buna göre hem işverenin hem de çalışanın herhangi bir risk almaması da sağlanmış oluyor. 

LinkedIn iş görüşmesi uygulaması için iş başvurusu yapmış olmanız yeterlidir. İşverenlere kendinizi tanıtma olanağını da sunan video özeliği sayesinde iş arayanlarda çalışan arayanlarda avantajlı bir yerde buluşma imkanını elde etti.

LinkedIn iş görüşmesi özelliği tüm dünyada kullanılabilmekte olup özellikle salgın döneminde daha çok tercih edilecek olan seçenekler içinde bulunuyor. İşverenlerin kullanıcılara görüşme talebi gönderebilmesi ve bu talebinde yazılı ya da video içeriği ile yanıtlanabilmesinin yanı sıra Linkedin bir özelliği daha sundu. 

LinkedIn Mülakat Hazırlığı Uygulaması 

LinkedIn tarafından kullanıcılara sunulan özelliklerde yer alan iş başvurusu ve iş görüşmesi uygulamalarının yanı sıra yapay zekâ mülakat özelliğini de sunuyor. 

LinkedIn tarafından sunulan yeni özellik mülakat hazırlığı özellikle iş başvurusunda bulunacak olan kişiler için avantaj yaratmaktadır. 

LinkedIn üzerinden yapılan iş başvurusu sonrasında işveren tarafından yönetilebilecek olan mülakat sorularını kapsayan bu uygulama içeriğinde yapay zeka değerlendirme yapar. 

Mülakat soruları yapılan iş başvurusu ile ilgili olup iş başvurusunda sorulması muhtemel olan seçimler eyer açılarak daha hazırlıklı olunmasına da destek oluyor. Mülakat hazırlığı uygulamasında yönlendirilen sorulara verilen yanıtların değerlendirilmesi de yapılır. Değerlendirmelere göre yanıtlarınızın doğru olup olmadığı gereksiz kelime kullanımı ya da buna benzer tüm içerikleri de öğrenmeniz mümkün hale gelir. 

Kullanıcılara pratik yapma imkanını sunan uygulama tüm ülkelerde kullanılabilmektedir. Linkedin kullanıcıları özelliğe ulaşmak için “ LinkedIn iş ilanları “ alanından iş başvurusu yapmalarının akabinde kolaylıkla ulaşabilmektedir. Başvurunuz sonrasında mülakat hazırlığı çalışmasına yer vererek pratik yapma avantajını elde edebilirsiniz. 

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

2250 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Google Yerel Reklam
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Hediye İRP T-Shirt
  • 200 TL Hediye TechPanel Aktivasyon
  •  
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara