Kullanıcı ağı her geçen gün katlanan Instagram farklı birçok yeniliğe imza atarak kullanıcıların da taleplerine özel çalışmaları hayata geçiriyor. Instagram platformunun yeni çalışmaları arasında ise Reels ile reklam yayınlama imkânını getiriyor. 

Birçok kişinin ve firmanın gelir kapısı olan sosyal medya kanalları arasında yer alan Instagram platformu ücretsiz fotoğraf paylaşım çalışmaları sonrasında Reels ile video yayınlama olanağını da getiriyor. Instagram platformunun yeni reklam kanalı olarak da ifade edilen Reels videolar ile reklam vermeye imkân tanıyor.

Teknolojik gelişmelerin yanı sıra kullanıcılar tarafından da edinilen talepler ışığında birçok sosyal medya platformu farklı çalışmalara imza atıyor. Bu çalışmalar arasında katılan Instagram gelişmelerine hız katarak yeni video paylaşım uygulamasını da hayata geçiriyor. 

Reklamda Reels Video Dönemi

Yaygın kullanıcı ağına sahip olması ile beraber birçok farklı mecra içinde kendine yer edinen Instagram platformu aynı zamanda çoğu kişinin de gelir kapısı haline dönüştü. Birçok kişinin gelir kapısı olarak satış olanağı ya da tanıtım yapmasına imkan sunan platform şimdi de video reklamları ile de kullanıcılarına destek veriyor. 

Reklamda Reels video dönemini kayıtlara geçen Instagram platformu bu deneyimi ilk olarak Hindistan, Almanya, Avustralya ve Brezilya ülkelerinde kullanacağını açıkladı. Instagram hikayelerine benzer özelliğe sahip plan Reels video reklamları on beş saniyelik olarak hazırlanabilecek. Birçok kişi tarafından TikTok uygulamasına da benzetilen çalışmaların en fazla otuz saniye olarak yayılacağı da edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

Reels Video Reklamları Nasıl Eklenecek?

Instagram tarafından sunulan yenilikler arasında bulunan Reels video reklam paylaşım uygulaması sayesinde birçok kişi kolaylıkla reklam çalışmalarını paylaşabilecekler. Instagram tarafından sunulan yeni yenilik ise Reels videoları için istenen müzik ve efektinde eklenebilir olması ile de daha da etkili hale geliyor. 

En fazla 30 saniye olarak ifade edilen reklamları da kullanıcılar dilerse aklatarak devem edebilecekler. Instagram tarafından yapılan açıklamalara göre sekmelerden destek alarak kolaylıkla eklenebilecek olan videolar sonrasında kullanıcıların alışveriş yapmak istemesi durumu içinde şimdi alışveriş yap düğmesi de gene yayın sırasından sunulabilecek.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

3750 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Anahtar Kelime Planlama
  • Google + Yandex Arama Reklamcılığı
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Telefon Destek Yok
  • Hediye Ücretsiz Web Sitesi
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara