Instagram Hikayeler Özelliği Nasıl Kullanılır?
Sosyal medyayı yakından takip ediyorsanız ve Instagram kullanıyorsanız geçtiğimiz günlerde Snapchat’in “Hikayeler” benzeri bir özelliğin ve hatta aynısının Instagram için geldiğini biliyorsunuz demektir. Bu özellik sayesinde fotoğraflarınızı sosyal platformda ufak zaman tünellerinde kullanabiliyorsunuz. Bu özelliği daha işlevsel olarak kullanabilmeniz için sizler için hazırladığımız ufak rehberimize göz atabilirsiniz.
Instagram Uygulamanızı Güncel Tutun
Keyifli anların başlayabilmesi için ilk önce Instagram uygulamanızı son versiyonuna güncelleyin. iPhone için App Store’a giderek güncellemeler listesinden Instagram uygulamanızı güncelleyebilirsiniz. Android için ise Play Store’u kullanabilirsiniz.
Orijinal hikayeler üretin
Anasayfanızın sol üst köşesinde yer alan ufak bir “+” işareti göreceksiniz. Hikayelerinizi fotoğraf veya video formatında çekebilmek için bu ikona dokunun. Bir önceki gece çektiğiniz bir fotoğraf veya videoyu koymak istiyorsanız ekranın alt kısmına doğru gelerek fotoğraf veya videolarınızı seçebilirsiniz.
Fotoğraflarınızı süsleyin
Fotoğraflarınızın üzerine yazı eklemek istiyorsanız “Aa” yazılı butona tıklayarak istediğiniz metinleri yazmaya başlayabilirsiniz. Yapacağınız editleme işlemleri sona erdiği zaman “Bitti” butonuna dokunarak görsel hikayenizi eklemeye hazır hale getirebilirsiniz.
Kimlerin İzlediği Gözüküyor mu?
Yeni özelliğin bu kadar ilgi görmesinin ardında yarattığınız hikayelerin başkaları tarafından görülebiliyor olması yer alıyor. Snapchat uygulamasında olduğu gibi paylaştığınız hikaye içeriklerinizi izleyen kişiler, hikayelerinizin alt kısmında liste halinde sizlere bildiriliyor. Böylelikle hikayelerinizin ne kadar ve kimler tarafından izlendiğini, ne tür bir ilgi gördüğünü öğrenebiliyorsunuz.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

7500 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Demografi Optimizasyonu
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Hediye Google SEO Raporu
  • Hediye İRP T-Shirt
  • 200 TL Hediye TechPanel Aktivasyon
  •  
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara