Instagram Direct Uzun Bir Zaman Sonrasında Link Paylaşım Özelliğini Sundu

    Geniş bir kullanıcı ağına sahip olan Instagram tarafından geliştirilen uygulama içi mesaj alma hizmeti olan Instagram Direct yenilenen güncelleme sürümü ile yeni bir özelliğe kavuştu.

    Instagram sosyal paylaşım ağı olarak oldukça ilgi gören ve çok sayıda kullanıcıya hitap eden bir platform olup uygulama içi mesajlaşma ağında yer almayan özellikleri bir bir sunmaya başladı.

                       Instagram Direct Uygulamasına Yeni Eklenen Güncellemeler Neler?

    Instagram paylaşım platformunda yer alan Instagram Direct uygulaması içinde artık fotoğraf ve videolar orijinal boyutlarında paylaşılabiliyor. Bu video ve fotoğrafların yatay ya da dikey şekilde paylaşımına imkânı sunulmasının yanı sıra uygulama içi mesajlaşma hizmetinde link paylaşım hizmeti de sunulmaya başlanıyor.

    Instagram Direct uygulamasını henüz kullanmamış olan kullanıcılar tarafından oldukça ilginç gelen bu haber neden şimdiye kadar link paylaşımının engellendiğine anlam veremiyorlar. Kararın bu kadar zaman sonra verilerek uygulama içine eklenmesinde kullanıcıların başka kanallara kaymasını engellemek olarak düşünülüyor.

    2013 yılında ilk olarak hayatımıza giren Instagram Direct uygulama hizmeti 4 yıllık bir ara sonrasında birden link paylaşma özelliğini hizmet içerisinde güncelleme kararı aldı. Özellikle Instagram adresi üstünden gerçekleştirilebilecek olan alışverişler için son derece önem taşıyan link paylaşım hizmeti özellikle satıcı konumunda bulunan kişiler için oldukça önemlidir.  Satıcıların ürünlerini daha kolay bir şekilde paylaşmasına imkân oluşturacak olan bu yenilik ile aynı zamanda diğer mesajlaşma platformlarında yer aldığı gibi ön izleme özelliği ile paylaşıma imkân verecek.

    375 milyona yakın aylık aktif kullanıcı sahibi olan platform içinde yer alan uygulama içi mesajlaşma hizmetinde yapılan bu güncelleme yeniliği şimdilik sadece İos platformu için sunuldu. Yakın zamanda sonra ise Android platformuna da geleceğini belirtelim.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

2250 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Google Yerel Reklam
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Hediye İRP T-Shirt
  • 200 TL Hediye TechPanel Aktivasyon
  •  
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara