İşletmeler için ideal bir reklam türü olan “Akıllı Eticaret Kampanyaları” makine öğrenimini kullanarak bütün reklam verme sürecini sizin için optimize edebilen kampanyalardır. İşletmeler, kampanya hedeflerini seçtikten sonra sistem reklam materyallerini, hedeflemeleri ve gösterimleri tamamen bu hedeflere göre optimize ediyor.

Reklam vereceğiniz zaman eticaret sitenizde yer alan ürünlerin isim, fiyat ve görselleri internet sitenizin adı ile birlikte Google arama sonuçları sayfasında listeleniyor. Kullanıcılar ürünlerinizi bu şekilde gördükleri zaman tıklama oranları daha da yükseliyor. Normal arama reklamlarında kullanıcıların dikkatini bu kadar fazla çekmeyen ürünler yeni akıllı eticaret kampanyaları sayesinde daha da dikkat çekici hale geliyor.

Google AdWords ile Entegre

Hazırladığınız reklam kampanyasında aynı zamanda ürün fiyat avantajı da sunuyorsanız bu reklam modelinden daha da iyi verim elde edebiliyorsunuz. Sattığınız bir ürün diğer eticaret sitelerine göre ufak bir miktar daha uygun fiyatlı ise kullanıcılar otomatik olarak sizi tercih ediyorlar.

Kullanıcıların aramalarını spesifik ve uzun yapmaları satın alım oranlarını da yükseltiyor. Kullanıcılar araştırmalarını tamamladıkları ve alacakları ürünün detaylarına karar verdikleri için son aşamaya gelmiş oluyorlar.

Google AdWords reklamları ile birlikte entegre bir şekilde kullanılabilecek olan yeni akıllı eticaret kampanyası, aynı sayfada iki reklam birden gösterebilmenize imkan sağlıyor. Böylelikle reklam verdiğiniz alanı tamamen domine edebiliyor ve agresif bir reklam stratejisini hayata geçirmiş oluyorsunuz.

Otomatik Reklam Güncelleme

Ürün bilgilerinizi Merchant Center aracılığı ile Google’a iletebilme şansınız da bulunuyor. Sitede fiyat, ürün ismi veya görselinde yapacağınız bir değişiklik sonrasında ürünlerinize ait olan bilgiler güncelleniyor. Böylelikle diğer reklamlardaki gibi manuel olarak reklamlarınızı tekrar revize etmenize gerek kalmıyor.

Sitenizde yer alan bütün ürünlere arama reklamları veremeyebilirsiniz. Ancak Google’ın yeni reklam kampanyasından yararlandığınız zaman ürünlere reklam yapacağınız durumlarda tüm ürünlere reklam verebilirsiniz. Reklamları otomatik olarak listeleyebilen bu özellik arama reklamı açmadan anında alışveriş reklamlarından gösterim alabilmenizi de sağlıyor.

Mobil cihazlar ile de uyumlu olan bu reklam modeli, günümüzde artış gösteren mobil cihaz ve kullanıcılarından da yararlanabilmenizi sağlıyor.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

3750 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Anahtar Kelime Planlama
  • Google + Yandex Arama Reklamcılığı
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Telefon Destek Yok
  • Hediye Ücretsiz Web Sitesi
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara