Google Play Filmler Türkiye’de!

Çevrimiçi platformlar üzerinden müzik dinlemek ve film izlemek artık herkesin ilgi gösterdiği bir kavram haline geldi. Film izleme platformları arasında en fazla dikkat çekmekte olan proje ise son günlerde Google Play Filmler oluyor. Netflix’in Türkiye’de hizmet vermeye başlamasından sonra Google Play Filmler platformunun da Türkiye’de yayında olacağı açıklandı.

Ünlü şirket tarafından yapılan açıklamalarda, kullanıcıların istedikleri her an kaliteli ve tamamen yasal bir şekilde Google Play Filmler platformundan yararlanabileceği açıklandı. En yeni vizyon filmlerinin yer aldığı Google Play Filmler platformunda dilerseniz klasiklerin de yer aldığı derin bir arşivden yararlanabiliyorsunuz.

Yüzlerce Yerli ve Yabancı Film

Türkiye’de hizmete giren ve büyük bir ilgi göreceği düşünülen Google Play Filmler arşivinde yüzlerce farklı yerli ve yabancı filmi bulabilmeniz mümkün. Google Play Filmler platformundan dilerseniz kiralama ve satın alma seçeneklerini de kullanarak çevrimiçi ya da cihazlarınıza indirme yöntemi ile istediğiniz filmleri izleyebiliyorsunuz.

Filmlerin çözünürlük kaliteleri kullanıcıların tespit edilen bağlantı hızlarına ve kapasitelerine göre değişkenlik gösterebiliyor. Bir cihaz üzerinden izlemeye başladığınız bir filmi farklı bir cihaza geçtiğiniz zaman kaldığınız yerden izlemeye de devam edebiliyorsunuz.

Geliştirilmiş özellikler ile pek çok farklı kontrol imkanını kullanıcılarına sunan Google Play Filmler platformunda ses ayarları, ileri ve geri sarabilme, durdurma gibi temel özellikler ile birlikte ekrana dokunduğunuz zaman izlediğiniz film hakkında detaylı bilgilere de ulaşabiliyorsunuz.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

7500 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Demografi Optimizasyonu
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Hediye Google SEO Raporu
  • Hediye İRP T-Shirt
  • 200 TL Hediye TechPanel Aktivasyon
  •  
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara