Dünyanın en ünlü arama motorları arasında yer alan Google, Marketing Live etkinliği ile yine dünyaca ünlü dijital pazarlama uzmanlarını ve arama motoru optimizasyonu uzmanlarını bir araya getiriyor. 9 Temmuz ve 11 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan etkinliğe İRP olarak bizler de davet edildik.

San Jose Convention Center’da düzenlenecek olan etkinlikte, dijital pazarlama ve reklam dünyası ile ilgili uzmanlar sırlarını kullanıcılar ile paylaşacaklar. Her biri alanında uzman olan kişiler tarafından yapılacak olan sunumlarda Google arama motorunun geleceği ve dijital pazarlamanın geleceği masaya yatırılacak.

Matt Lawson’ın Açılış Konuşması ile Start Alacak

9 Temmuz günü Matt Lawson’ın açılış konuşması ile start alacak olan Google Marketing Live etkinliği ünlü katılımcıların birbirinden özel sunumları ile devam edecek. Google Cloud ve AdWords uzmanlarının da yer alacağı etkinlikte farklı analizler eşliğinde günümüzün dijital pazarlama teknikleri konu alınacak.

Google ve dijital pazarlama dünyasında yaşanan yeni gelişmelerin markanıza ne gibi katkılar sağlayabileceğini ya da bu gelişmeleri markanız için nasıl dönüştürebileceğinizi merak ediyorsanız sizler de bu etkinliğe göz atabilirsiniz.

Dijital Dünyanın Geleceği Masaya Yatırılacak

Yeni Google reklamları ile ilgili de ipuçlarının paylaşılacağı etkinlikte endüstrinin lideri sayılacak isimler engin tecrübelerini ziyaretçiler ile paylaşacak. Google ürünlerinin en yeni özelliklerinin ve geleceğe dair olan Google yatırımlarının da ele alınacağı etkinliğe davet edilmekten bizler de İRP olarak büyük bir mutluluk duyuyoruz.

Dijital çağın gereksinimlerine ayak uydurabilmek, ürün ve hizmetlerinizi geniş kitlelere en etkileyici şekilde tanıtabilmek istiyorsanız, Google tarafından düzenlenen diğer etkinliklere de göz atabilirsiniz. Düzenli olarak oluşturulan etkinliklerde sahne alan isimlerden öğreneceğiniz bilgiler, ilerleyen dönemlerde işinizi geliştirebilmeniz açısından sizlere büyük bir katkı sağlayabilir.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

3750 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Anahtar Kelime Planlama
  • Google + Yandex Arama Reklamcılığı
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Telefon Destek Yok
  • Hediye Ücretsiz Web Sitesi
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara