Google'nin Global Özellik Taşıyan Yeni Kampüsü

Almanya'nın Berlin şehrinde açılması beklenilen Google Kampüsü, işlevsel yapısı ve benzerliği ile "Küçük İstanbul" olarak adlandırılıyor. Kreuzberg bölgesinde kurulması planlanan kampüs, Start-up faaliyetleri için yeni bir merkez niteliği taşıyor. Berlin’de teknolojik girişim olarak büyük bir önemi ifade eden kampüs, şehrin hemen dışında bulunacak. Huzur veren doğası ve yeşilliği ile hoş vakitler geçirebilmeye uygun olan kampüs, üstelik Google mühendisleri tarafından da sıklıkla ziyaret edilmesi hedefleniyor.

Google Kampüsü İngiltere Startuplarını Harekete Geçiriyor !

 Google kampüsünün açılma fikrinin ortaya atılmasından beri İngiltere Startupları da bir hayli düşünceli bir hale bürünmeye başladılar. Brexit nedeniyle tedirginlik yaşayan ve ABD fonlarından yararlanma haklarını kaybetmek istemeyen İngilizler, dolayısıyla yavaş yavaş bu bölgeye yerleşiyorlar.

Warsaw, London, Tel Aviv, Seoul, Sao Paulo ve Madrid gibi farklı şehirlerde şubeye sahip olan Google, Berlin ile birlikte 7. kampüsünü açmış olacak. Ofislerde startuplara iletişim hizmetleri, ofis hizmetleri, toplantı odaları ve müşteri temsilcisi alt yapısı gbi farklı hizmetler sunuluyor. Dolayısıyla bu gibi hizmet olanaklarını değerlendirebilen startuplar, Google ile ortak olma fırsatını yakalayabiliyorlar. Google üstelik açacağı kampüs ile girişimci anneler ve 50 yaş üzerinde olan girişimci kişiler için bilgilendirici düzeyde etkinlikler de organize ediyor. Yapacağı öğretici ve bilgilendirici organizasyon faaliyetleri ile girişimcilik ruhunun dünyadaki tüm toplumsal kesimlere ulaşabilmesini hedefliyor. 

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

3000 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Google Adwords Danışmanlık
  • Teknoloji Acquisio + BBM
  • Aylık Bütçeniz 10.000 TL
  • Hediye Google SEO Raporu
  • Hediye İRP T-Shirt
  • 200 TL Hediye TechPanel Aktivasyon
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara