Google’ın Yeni Mobil Ödeme Yöntemi Hands Free!

Türkiye’de hala beklenen ilgiyi göremeyen mobil ödeme yöntemleri dünya çapındaki popüleritesini arttırmaya devam ediyor. Apple Pay, Samsung Pay, Android Pay ve LG tarafından geliştirilen mobil ödeme yöntemleri arasında artık Google’ın da dahil olacağı ortaya çıktı.

Yeni mobil ödeme sisteminin adından da anlayacağınız üzere Google Hands Free mobil ödeme sistemi, mevzu bahis mobil ödemelerinizi yaparken cep telefonunuzu cebinizden çıkartmanıza gerek bıraktırmayacak.

Aklınızda bu sistem ile ilgili soru işaretleri bulunuyor ise bu soru işaretlerini şöyle açıklayabiliriz;

Google Hands Free mobil ödeme sistemi ile uyumlu bir mağazadan alışveriş yaptığınız zaman ödeme yapmak için telefonlarınızı cebinizden ya da çantanızdan çıkartmanıza gerek kalmayacak. Kasanın yakınlarında olmanız ödeme yapmanız için yeterli olacak.

Gelecek olan yeni mobil ödeme sistemini Android 4.1 işletim ve üzeri, iPhone 4s ve üzeri cihazlarda kullanabileceksiniz. Ayrıca uygulama Bluetooth LE teknolojisini kullanarak da ödeme yapacağınız kasa ile iletişime girebilecek.

Google Hands Free Nasıl Çalışacak?

Google Hands Free’yi indirdiğiniz zaman kendinize özel bir profil yaratabileceksiniz. Profilinize kredi kartı ya da banka kartınızı eklediğiniz zaman ödeme esnasında profiliniz sayesinde herhangi bir bilgi vermeden işleminizi yapabileceksiniz. Mobil uygulama üzerinde yer alan profil fotoğrafı ve isminizin baş harfleri sayesinde hesap teyit işleminiz gerçekleşecek.

Amerika San Francisco’nun South Bay bölgesinde yer alan McDonalds ve PapaJohn’s restoranlarında denenmekte olan yeni uygulama eğer bu bölgelerde başarılı olur ise farklı bölgelere de dağıtılmaya başlanacak.

Yeni gelecek olan mobil ödeme sistemi Google Hands Free’nin geliştirmeleri ile birlikte anlaşmalı olan mağazalara koyulan bir kamera da sizleri tanıyabilecek. Böylelikle ödemelerinizi kamera sistemi sayesinde yapabileceksiniz. Fakat kamera sisteminin özel hayatın gizliliğini ihlal edeceği tartışmaları ise şimdiden başlamış durumda.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

3750 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Anahtar Kelime Planlama
  • Google + Yandex Arama Reklamcılığı
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Telefon Destek Yok
  • Hediye Ücretsiz Web Sitesi
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara