Google “ Haberler “ Yenilendi

Google arama motoru ile en çok okunan haberleri inceleyebildiğiniz Google” Haberler “ sayfasının tasarımı yenilendi. Dünyada ve ülkemizde yaşanan olayları, ekonomiden siyasette ve magazine kadar tüm haberleri tek tıkla görebildiğimiz ve en çok okunanları inceleyebildiğiniz Google “ Haberler “ artık daha sade bir yüz ile karşımıza çıkıyor.

Google tarafından “ Haberler “ sayfasında yapılan tasarım değişikliği ile ilgili olarak yetkililer ise “ Haberleri daha erişebilir ve bulunması kolay hale getirmek için masaüstü web sitesini belgelere odaklı, farklı çerçevelerden bakan ve daha fazla kullanıcı merkezli olacak şekilde yeniden tasarladık ” açıklamasında bulundular.

Google tarafından geliştirilen bu yenilik ile birlikte yayınlanan haberleri daha rahatlıkla okuma imkânına sahip olmanın yanı sıra haber ile ilgili birçok bilgiyi da alabiliyoruz. Google kartlarına bakıldığı zaman haberin kaynağı hakkında bilgi alabilmenin dışında başlık ve yayın zamanı ile ilgili detaylara ulaşarak haber içeriğine giriş yapabilmeniz mümkün olabiliyor. Aynı zamanda farklı kaynaklar tarafından sunulan aynı haber yorumları ise farklı düşüncelere göre aynı haberin yansıması ile ilgili bilgi alınabilmesini de kolaylaştıracak olan bir uygulama olarak dikkat çekiyor.

Yeni Sekmeler

Google Haberler diğer adı ile News alanına bakıldığı zaman yenilikler içerisinde yeni eklenmiş olan başlıklar, sizin için ve yerel şeklinde tanımlanmış olan alanları da görebilirsiniz. Başlıklar’ da genel haberleri görebilirken “ yerel “ sekmesinde ise bulunduğunuz alandaki yerel haberleri incelemeniz mümkün olur. “ Sizin İçin “ şeklinde açılmış olan alanda ise ilgi alanlarınıza ya da beğenilerinize göre arzu ettiğiniz haber dökümlerini görebilmeniz mümkün oluyor. Editörün seçimleri içinde ise farklı haber sitelerinde birçok haberi bir araya getirerek okumanızı ve takip etmenizi sağlıyor.

 

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Popüler Paket

SSL

450 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Dönüşüm Oranı Yükseltme
  • Website Güvenlik
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Hediye SEO Raporu
  • Hediye İRP T-Shirt
  • 200 TL Hediye TechPanel Aktivasyon
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara