Dünyanın en çok tercih edilen arama motoru olan Google, elde ettiği kullanıcı sayısında azalma yaşanmaması ve yeni kullanıcıların da eklenmesi için birçok yeni özellikle ile karşımıza çıkıyor. Her daim kendini geliştiren Google, Chrome internet tarayıcısının en çok kullanılan özelliği olan Gmail e-posta servisi içinde yeni bir eklenti yayınlandı.

Eklenti için ilk olarak geçtiğimiz mart ayında “ 3.parti eklenti “ duyumu, artık resmen uygulamaya girdi. Gmail hesap uygulamaları içinde eklenen bu eklentiler özellikle iş dünyası için önem taşıyan hızlı iletişim ve evrak gönderim trafiği içinde oldukça yararlı olacak gibi gözüküyor. Yalnız Gmail hesabını daha kullanışlı hale getirecek olan bu eklentiler şu an için sınırlı sayıda sunuluyor.

Gmail Eklentileri

Toplamda 10 adet eklentiye sahip olan Gmail hesabı bu eklentileri sayesinde de özellikle zamandan tasarruf sağlayacak gibi görünüyor. Gmail hesabının sahip olduğu eklentiler aşağıda sıralandı.

1.     Asana

2.     Trello

3.     DialPad,

4.     Wrike,

5.     RingCentral,

6.     Streak CRM, 

7.     Intuit QuickBooks Invoicing,

8.     Hire

9.     ProsperWorks CRM

      Smartsheet

Gmail bu eklentiler sayesinde de uygulamalar arasındaki geçişi ortadan kaldırmayı hedefliyor. Ayrıca yakın zaman içinde Gmail DocuSing eklenti desteğine de kavuşacak.

Gmail Hesabının İş Odaklı Eklentileri Neler?

Gmail hesabı şu an için sadece iş odaklı olan eklentilere yanıt veriyor. Eklenti kullanmak için ise yapmanız gereken işlem oldukça basit. Gmail sayfasında sağ üst bölümde yer alan ayarlar bölümünde bulunan “eklenti al “ seçeneğini tıklayarak anında eklenti kütüphanesine ulaşmanız mümkün olur. Seçtiğiniz eklenti için “ yükle “ butonuna tıklamanız yeterlidir. Gmail eklentileri sadece web ve Android platformunda destekleniyor.

 

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

3750 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Anahtar Kelime Planlama
  • Google + Yandex Arama Reklamcılığı
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Telefon Destek Yok
  • Hediye Ücretsiz Web Sitesi
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara