Dijital dönüşüm merkezi içinde toplantı salonlarını, etkinlikleri ve ofisleri olan Google Dome teknoloji tutkunlarına hitap eder. Topluluk içinde dijital reklam ajansları, girişimciler, reklam uzmanları bulunur. Dome, Kamara’nın altıncı şubesi olup ekiplerinize hazır sanal ofis ve toplantı salonu çözümleri sağlar. Türkiye’nin ilk ve yerli sanal ofis sağlayıcısıdır. Öğrenci, kurum çalışanı, girişimci ya da farklı meslekten olsanız dahi Google Dome’da tüm etkinliklere katılabilirsiniz. Etkinlik ya da seminerlere katılmak isteyenlerin aylık bültenleri takip etmeleri yeterli.

Google Dome’den Nasıl Faydalanılır?

Google Dome kurumunuz için sanal ofis çözümlerinden yararlanabilir ve Kamara’nın size sunduğu hizmetlerden faydalanabilirsiniz. Google Dome İstanbul Ofisi ile sponsorluk kriterlerini sağlamanız durumunda tüm etkinliklerinizi ücretsiz olarak gerçekleştirebilirsiniz. Mekan sponsorluğu için bilgi almak isteyenlerin form doldurmaları yeterlidir. Google partners ajanslarındansanız, Dome’un toplantı salonu ya da etkinliklerinden sınırsız şekilde yararlanırsınız.  

 

Google Dome Nerede Bulunur?

İnternet üzerinden Google Dome adresini arayanlar bazı durumlarda Dome Partners adında farklı bir kuruluş ile karşı karşıya kalıyor. Google Dome nerede diye merak edenler için adres şöyledir. Sanayi metro durağına gitmek için Büyükdere Caddesi üzerine gitmelisiniz. Metro çıkışında ise Ergun Sokak veya Köfteci Ramiz’i bulmalısınız. Ergun Sokağa girdiğiniz zaman düz ilerleyin karşınıza 4 katlı kırmızı bir bina çıkar. Karşınıza çıkan kırmızı bine Google Dome binasıdır. Google Dome resmi web sayfasını ziyaret ederek tam adresi alabilirsiniz.

Google Dome’e Ulaşım Nasıldır?

Google Dome’a gitmek metroyu kullanacaksanız Yenikapı- Hacıosman metro hattı Sanayi Mahallesi metro durağında inip Güney çıkışından çıkmanız gerekir. Çıkışa geldiğiniz zaman solunuzda kalan Emirşah Sokak’tan bir dakika yürüyüş sonrası adrese ulaşabilirsiniz. Google Dome nasıl gidilir sorusu ile karşı karşıya kalan teknoloji meraklıları yayan gitmek isterse, 4. Levent metro istasyonundan Maslak tarafına 15 dakika yürüyüş ile giderek Dome adresini bulabilirler. Araç ile gitmek isteyenlere önemli uyarı ise sınırlı sayıda park alanı olduğu için toplu taşıma araçlarıyla gitmeleri tavsiye edilir. Seminer salonu şu an 100 kişilik olduğu için seminer başvurusu yapacakların bir ay önceden kayıt yaptırmaları gerekir. 

 

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

3750 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Anahtar Kelime Planlama
  • Google + Yandex Arama Reklamcılığı
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Telefon Destek Yok
  • Hediye Ücretsiz Web Sitesi
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara