Google Apps, İsmini G Suite Olarak Değiştirdi

Google’ın uzun yıllardır işletmelere altyapı ve Google ürünlerinin hizmetini vermekte olan Google Appsin isminin G Suite olarak değiştirileceği ortaya çıktı. Köklü bir değişiklik olarak nitelendirilen bu yenilik gündemde kendisine geniş bir yer bulmayı başardı.

Kullanıcılara gönderilen “Önemli” etiketli bir e-posta ile duyurulan bu isim değişikliği Google’ın işletmelere özel çözümler üreten Google Apps’in artık G Suite adı altında devam edeceğini duyurdu.

Gmail, Docs, Drive ve Takvim gibi işlevsel uygulamalarında yer aldığı Google Apps, yeni döneminde hayatına G Suite olarak devam edecek. G Suite’in en işlevsel özelliği ise işletmelerin iletişim, depolama, organizasyon, toplantı ve çalışma altyapılarına her alandan erişebilmeleri oluyor.

Büyük Şirketler ve KOBİ’ler Hedefleniyor

İşletmelere son derece pratik çözümler sunmakta olan Google Apps, bundan 10 yıl öncesinde hayata geçirilmiş ve büyük bir ilgi görmüştü. İlk olarak ücretsiz olarak sunulan ve “Google Apps for Your Domain” adı ile başlatılan servise artık aylık ve yıllık abonelik ücreti ödeyerek ulaşabiliyorsunuz.

Google’ın ciddi gelirler elde ettiği Google Apps, yeni adı ile G Suite sayesinde Google artık daha fazla ve üst düzeydeki KOBİ’ye de ulaşabileceğini söylüyor. Büyük şirketleri ve KOBİ’leri hedeflediğini belirten Google’ın aldığı bu radikal değişimi ise sosyal medya platformlarında günün konusu olmuş durumda. Bakalım G Suite, Google adına beklenenleri karşılayabilecek mi?

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

3750 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Anahtar Kelime Planlama
  • Google + Yandex Arama Reklamcılığı
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Telefon Destek Yok
  • Hediye Ücretsiz Web Sitesi
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara