Google Akıllı Tahtası, Jamboard

Teknolojik alanda dünyanın devi olan Google birçok yenilikleri ile hayatı kolaylaştırmaya devam ediyor. Google tarafından geliştirilen ve uzaktan çalışmayı kolaylaştırması ile dikkatleri çeken Jamboard dünyada birçok kişi tarafından kullanılabilecek olan bir içeriğe sahip.

Google her ne kadar teknoloji alanında bir dünya devi olsa da piyasaya sürdüğü her proje her daim en iyi sonucu alamayabiliyor. Başarısızlık ile sonuçlanan birçok proje insanlara hitap etmeyen ya da uygulama sıkıntıları sebebi ile yeterli devinim alınamamasında kaynaklanıyor. Fakat firmanın yeni projesi olan Jamboard için aynı şeyleri söylemek şu an için bile zor.

İnternet bağlantısı ile işlem gören beyaz tahta uygulama projesi birden fazla açıdan hayatımız içinde yerini alabilecek olan bir ürün olarak karşımıza çıkıyor. Özelikle büyük kurumların daha çok rağbet etmesi beklenirken uzaktan çalışmak durumunda ve ekip çalışmasının öncelik olduğu alanlarda planlama ve dökümler içinde fayda sağlayacak olan bir üründür.

                                                                Jamboard Nasıl Kullanılıyor?

İnternet bağlantılı beyaz tahta olarak karşımıza çıkan Jamboard akıllı tahta birçok anlamda kurumlar için fayda sağlayacak olan bir yeniliktir. Tahta üstüne yazdığınız ya da çizdiğiniz her hangi bir yazı ya da tablo istediğiniz süre boyunca tahta üstünde görüntülenebiliyor. Bu içerik masaüstü cihazlar ya da mobil üstünde de görüntülenebilme özelliğine sahiptir. Bu akıllı tahta özellikleri elbette sadece bunlar ile sınırlı değil.

Google tarafından geliştirilmiş olan Jamboard ile amaçlanan tüm G suite ürünlerini kullanmak ve daha fazlasını da sağlamak.

                                                        Microsoft Surface Hub ile Farkı Nedir?

Google Jamboard yani uzaktan kullanıma uygun olan akıllı tahta ile Microsoft Surface Hub aynı gibi görünse de farklı uygulamaları kullanıcılara aktarıyor. Microsoft Surface karşısında oldukça iyi bir hamle geliştiren Google yeniliği ile oldukça dikkat çektir.  Microsoft Surface duvarda duran bir bilgisayar izlenimi verip sadece aynı ürünler üzerinde paylaşım iznine sahiptir. Google yeniliği ise sadece paylaşımlar içine dilerseniz Microsoft Surface üzerinden de ulaşmanızı sağlıyor. Yani kullanıcılara gerçek bir paylaşım platformu sunuyor.

İki kalem,silgi,4K çözünür 55inç ekran boyutu ile 4,999 dolara ABD’de satışa çıktı.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

3000 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Google Adwords Danışmanlık
  • Teknoloji Acquisio + BBM
  • Aylık Bütçeniz 10.000 TL
  • Hediye Google SEO Raporu
  • Hediye İRP T-Shirt
  • 200 TL Hediye TechPanel Aktivasyon
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara