Google AdWords’ün yeni arayüzü reklam veren veya verecek olan yeni kullanıcıların daha pratik bir şekilde reklam verebilmelerini sağlayacak. Yeni görünüme alışabilmek biraz zor olacak gibi gözükse bile, yeni özelliklerin getirilmesi yeni arayüz ile çalışmaya insanları teşvik edecek.

Promosyon Uzantıları

Promosyon uzantıları özelliği, metin reklamlarında belirli teklifleri ön plana çıkartabilmenizi, gösterebilmenizi ve bağlayabilmenizi sağlar. Bu uzantılardaki etiket simgeleri, sayfalarınızın daha dikkat çekici hale gelmesinde size yardımcı olur.

Kitleler Sayfası

Kitleleri hedefleyebilme ve optimize edebilme için tek bir özellik artık Google AdWords arayüzünde yer alacak. “Hedef Kitleler” sayfası adı verilen bu özellik, hedef kitlelere daha isabetli teklif verebilmenizi de sağlayacak.

Açılış Sayfası Performansı

Reklam veren kişiler farklı açılış sayfaları hakkında artık tek bir sayfa üzerinden bilgi alabilecekler. Yeni düzenlenen açılış sayfası reklamlar ve anahtar kelimeler sayfaları ile benzer özelliklere sahip olacak. Buradaki amaç, reklam veren kişilerin kullanıcı deneyimini daha iyi bir şekilde optimize edebilmesi olacak. Mobil cihazlardaki reklam performansı da açılış sayfası performansı sayfası ile artabilecek.

Pazar İçi Özel Kitleler

Pazar içerisindeki kitleler için “Arama” ağ kampanyaları da aktif edilecek. Google, reklam veren kişilerin internet sitesine, kampanyanın performansı ve işletme hedefleri ile ilgili raporlamalar gönderecek. Aynı zamanda pazardaki özel kitlelerde piyasaya sunulacak.

Mağaza Satış Ölçüm Yüklemeleri

Satış noktalarındaki bağlılık programları e-postaları yakalayacak ve perakendeciler mağazaları ile ilgili işlemlerini AdWords’e doğrudan aktarabilecekler. Ayrıca üçüncü taraf aracılığı ile de içe aktarma işlemi mümkün olabilecek.

Google İlişkilendirmeleri

Google’ın belki de en fazla dikkat çeken yeni AdWords özelliği bu olacak. Ücretsiz ilişkilendirme ürünleri yeni arayüze entegre edilecek. Ancak bu özelliğin yeni arayüze hangi tarihte entegre edileceği şimdilik tam bilinmiyor. Söylentilere göre bu özellik yeni AdWords arayüzüne bu yılın son çeyreğinde entegre edilecek.

Yeni Google AdWords arayüzü ile birlikte kullanıcılar artık reklamlardan daha etkili sonuçlar elde edebilecek ve reklam vermek tüm seviyedeki kullanıcılar için biraz daha kolay bir hale gelecek.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

2250 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Google Yerel Reklam
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Hediye İRP T-Shirt
  • 200 TL Hediye TechPanel Aktivasyon
  •  
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara