Google Adsense’den Yeni Reklam Sistemi 

Google’ın ismi geçtiği zaman akıllara ilk olarak arama motoru ve daha sonra ise reklamlar geliyor. Google’ın elde ettiği gelirinin büyük bir kısmını reklamlardan karşılaması Google’ın bu konuda büyük başarılar elde edebilmesini de sağlıyor. Mobil kullanıcıların artması ile birlikte mobil reklamcılık konularına da giriş yapan Google, Adsense için yeni bir güncelleme yayınladı.

Google’ın yeni güncellemesi ile birlikte reklam verenler ve reklam yayıncıları artık kullandıkları Adsense hizmetinden daha farklı bir şekilde yararlanabilecekler. Mobil cihazların yükselişini yakından takip eden Google, mobil cihazlar ile yapılan ziyaretleri de kapsayacak yeni bir reklam sistemini getirmeye hazırlanıyor.

Mobil uyumluluğun arttırılması için yapılacak olan yeni güncellemeler web sitelerinin mobil uyumlu olması durumunda arama sonuçlarında daha üst sıralarda yer alabilmesini sağlayacak. 

Google Reklamlarına Kısıtlama Gelecek

Google’ın mobil kısmındaki çalışmalarına reklam hizmetlerinin de dahil olması akıllara Google’ın Android işletim sistemini daha popüler hale getirmek istediğini de getiriyor.

Google aynı zamanda yeni özelliği sayesinde reklamlara yanlış tıklanma oranlarının da düşürüleceğini belirtiyor. Reklamların %50’lik büyük bir kısmının yanlış tıklamalar sonucunda ortaya çıktığı söyleyen Google, bu sorunu çözebilmek için mobil sitelerde üst kısımlarda yer alan indirme bağlantısı veren reklam uygulamalarını engelleyecek.

İndirme bağlantısına sahip olan reklamların görsellerine artık mobil cihazlar ile tıklanamayacak. Adsense reklamlarının daha sağlıklı bir şekilde işleyebilmesini sağlayacak olan yeni sistemin yakın bir zaman içerisinde hayata geçirilmesi bekleniyor.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

3750 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Anahtar Kelime Planlama
  • Google + Yandex Arama Reklamcılığı
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Telefon Destek Yok
  • Hediye Ücretsiz Web Sitesi
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara