Getir Uygulamasından Yeni Haber Var

Kısa sürede büyük bir popülerlik yakalayan alışveriş uygulaması Getir, beklenen Facebook Messenger chatbot’unu Masterpass ortaklığı eşliğinde yayınladı. Chatbot sayesinde Messenger kullanıcıları artık Getir siparişlerini hızlı bir şekilde iletebilecekler. Ödemeler ise tahmin edilebildiği gibi Masterpass üzerinden gerçekleştirilecek.

Bu yenilik aynı zamanda bir ilk olma özelliğini de taşıyor. Mastercard konuya dair bir açıklama yaptı ve Messenger chatbotuna ilk defa Masterpass entegre edildiğini belirtti. Dolayısıyla Getir ve Masterpass ortaklığı ile sunulan bu yenilik bir ilk olarak kayıtlara geçti. Sistemin işleyişinde en büyük rolü üstlenmiş olan chatbot #chatdiyeode kampanyası eşliğinde tanıtılıyor. Tanıtım çalışmaları pek çok koldan tüm hızıyla sürüyor.

                           Chatbot Konum Tabanlı Çalışıyor

Akıllı telefon üzerinden de Getir siparişleri verilebiliyor. Chatbot konum tabanlı bir uygulama ve aynı zamanda Messenger’da arama yapılarak uygulamaya kolaylıkla ulaşılabilir. Eğer konumunuzu Messenger üzerinden paylaşırsanız Getir tarafından sunulan ve 600’den fazla olan gündelik ürün arasından kendi kriterlerinize uygun seçenekleri görebiliyorsunuz. Sadece “satın al” tıklaması ile ürünü siparişleriniz arasında ekleyebiliyorsunuz. Ardından satın alma aşamasında Masterpass ile öde şeklindeki seçeneği tercih ederek kullandığınız kartı seçip ödemenizi de kolaylıkla yapabiliyorsunuz.

Kartınız chatbot tanımlı olduğundan ödeme hem kısa sürede hem kolay hem de güvenli bir şekilde gerçekleştirilebiliyor. Masterpass ile öde aslında halihazırdaki tek seçenek. Ancak yine de akın zamanda farklı ödeme seçenekleri de eklenebileceği için bir tercihte bulunmak yani alana tıklamak gerekiyor.

Getir uygulamasının bu yenilik ile daha geniş bir kullanıcı sayısına ulaşması hedefleniyor. Webrazzi Ödülleri kapsamında yer alan 2016’da Yılın Girişimi seçilmiş olan Getir’in bir yıldaki sipariş sayısı 1 milyonu geçmişti. Bu ilginin en büyük nedeni, Getir tarafından siparişlerin 10 dakikadan bile daha kısa sürede adrese teslim ediliyor olması.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

2250 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Google Yerel Reklam
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Hediye İRP T-Shirt
  • 200 TL Hediye TechPanel Aktivasyon
  •  
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara