Facebook ve WhatsApp Mesajlarını Okuduğunuzu Nasıl Gizlersiniz?

    Neredeyse herkesin bir Facebook ve WhatsApp hesabı vardır, bu, eşiniz dostunuz veya arkadaşlarınızla iletişim kurarken pratiklik ve hız anlamına gelir. Bununla birlikte, bu tür mesajlaşma uygulamaları "mesajınız okundu" iletisine sahiptir. Okundu iletisi size kişilerinizin daha önce mesajınızı gördüğünü veya mesajı okuduğunu bildirir.

    Bir şekilde bir güvence olsa da, mesajın görülmesi bazı yönden rahatsız edici olabilir. Kişinin sizinle ya da sizin birleri ile konuşmak istemediğine dair bir duygu yaratır. Ancak, herkesin kimseyle konuşmak istemediği ve okundu bilgisi nedeniyle de kaba olmak istemediği anları olabilir. Aslında sizi bu dramdan kurtarmak için okundu iletisi göndermeden de iletileri okumak için kullanabileceğiniz birkaç hile bulunuyor.

                                                                    Bildirim Paneli ve Afiş Bildirimi

    Bildirim panelinizden yeni Facebook ve WhatsApp mesajları anlık olarak görülebilir. Bu, iletiyi (uzun metinleri göremeseniz bile) uygulamadan açmadan okuyabilirsiniz anlamına gelir. Ayrıca afiş bildirimleri, kişiye okundu bilgisi gönderilmeden bir veya iki iletiyi okumanıza yardımcı olur. Konuşmak istemediğiniz kişilerin mesajlarını yok saymanıza yardımcı olabilir.

                                                                                   Uçak Modu

    İnternet bağlantınızı geçici olarak,  uçak moduna geçirerek engelleyebilirsiniz. Bu şekilde, insanların ne yaptığınızı bilmeden tüm mesajları okuyabilirsiniz. İnternet bağlantınızı da kapatacağından, bu modda olduğunuz sürece okundu bilgisi gönderemez. İnternet bağlantınızı açtıktan sonra aldığınız her mesajı alacaksınız, ancak insanlar mesajlarınızı okuyabildiğinizi hala anlayamayacaktır.

                                                                           WhatsApp Gizlilik Ayarı

    WhatsApp uygulamasında ayarlar> gizlilik bölümünden insanlara iletilerini okuduğunuzu bildiren bir özelliği devre dışı bırakabilirsiniz. Bununla birlikte, sizin mesajınızı görüp görmediklerini de göremezsiniz.

                                                                               Facebook Unseen

    Masaüstünde kullanırken Facebook mesajları için 'mesajınız okundu' seçeneğini de devre dışı bırakabilirsiniz. Ancak, mobil uygulaması için bunu yapamazsınız. Birinin Facebook mesajını okuduğunuzda, onlar mesajı okuduğunuz zamanı veya saati görebilir. Teknik olarak buna çözüm yok mu? Elbette var; ücretsiz bir Facebook uygulaması olan Facebook Unseen. Her bir iletiyi manüel okundu veya okunmadı olarak işaretlemenize olanak tanıyan Facebook Unseen; Google Chrome, Firefox ve Opera tarayıcı uzantısıdır.

    Facebook Unseen eklentisini doğrudan Facebook ya da Messenger üzerinden kullanmanız mümkün değil. Ancak WhatsApp ve başka mesajlaşma uygulamaları üzerinden paylaşılabilen Unseen, Facebook sohbeti sırasında kullanılabiliyor.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

2250 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Google Yerel Reklam
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Hediye İRP T-Shirt
  • 200 TL Hediye TechPanel Aktivasyon
  •  
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara