Facebook Uyarlanabilir Renk Özelliği

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de en çok kullanıcı sayısına sahip olan sosyal medya platformu Facebook farklı birçok özelliği kullanıcılara sunmaya devam ediyor. Birçok farklı uygulama özelliğinde ilkleri yaşatan Facebook renk özelliği konusunda ise bir tık geride gelmekte. 

Facebook Yeni Özellik Deneme Aşamasında 

Facebook tarafından kullanıcılarına sunulan renk özelliği daha güzel bir ana ekrana sahip olunması ile ilgili olan uygulamadır. Twitter ise bu uygulama da bir adım öndedir. Tıpkı Twitter uygulamasında olduğu gibi renk özelliğinin eklenmesinde deneme aşamasında bazı kullanıcıların ana ekranların uygulamanın yayılması sonrasında olumlu sonuç almayan Facebook uygulanabilir renk özelliği içeriğine yer veriyor. 

Uygulanabilir Renk Özelliği Nedir?

Sosyal meydanın popüler markaları arasında yer alan Facebook, yeni uygulanabilir renk özelliği ile ilgileri üzerine topladı. 

Kullanıcılarının beklentilerine cevap vererek isteklerine ve taleplerine göre her daim yeni uygulama ve özelliklere yer açan Facebook tarafından sunulan yeni tasarım içeriğinin ise yakında uygulamaya girmesi bekleniyor.

Kullanıcılarının daha hoş ve daha etkili bir platform içinde ağda bulunmalarına destek olan Facebook tarafından renk özelliği geliyor. 

Facebook tarafından sunulan renk özelliği ise uygulanabilir şekilde hazırlandığı sızan bilgiler arasında yer alıyor. 

Uygulanabilir özelliğe sahip olan Facebook renk özelliği ana ekran ile alakalıdır. Ana ekran resminde kullanılan en yoğun renk seçeneği Facebook sayfasında kendiliğinden oluşuyor. Facebook tarafından sunulan uygulanabilir renk özelliği ile daha canlı ve daha hoş olan ekran ile platform içinde zaman geçirmeniz mümkün olacak.

Uygulanabilir Renk Özelliği Ne Zaman Kullanılacak?

Facebook kullanıcıları için farklı özellik ve uygulamalara yer vererek onların taleplerine ve isteklerine yer açmaktadır. Uygulanabilir renk özelliğini sunan Facebook ana ekranda fazla olan renk seçeneğinin ana ekrana yansımasıdır. Bu kullanıcıların daha şık bir ekranda platformu kullanmasını sağlayacaktır. 

Uygulanabilir renk özelliğini şu anda Facebook platformu içinde görmeniz mümkün değil. Henüz deneme aşamasında olan uygulanabilir renk özelliğinin ise Facebook tarafından ne zaman aktifleştirileceği bilinmemektedir. Uygulanabilir renk kullanım özelliğinin yakın bir zamanda uygulamaya girmesi bekleniyor.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Animated Gif

1500 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • 3 Ebat Banner Tasarım
  • Banner Reklam Öneriler
  • Ücretsiz Bir Sefer Revizyon
  • 6 Frame Maksimum
  • Aynı Konsept Üzerinden Ebatlara Çoğaltım
  •  
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara