Facebook Tarafından Yapılan Avrupa Satışlarının Durumu

Sosyal medya öncüsü olarak bilinen Facebook şirketinin son yıllarda sıklıkla üzerinde durduğu konuların başında küçük ve orta düzeyde faaliyet gösteren şirketler. Sosyal ağ devinin özellikle son dönemlerde KOBİ olarak bilinen şirketler üzerindeki etkilerini azaltma yönünde kararlar aldığı paylaşıldı. Ancak Facebook yaptığı açıklamalarda, bu paylaşımı ne kadar doğruluyor veya doğrulamıyor? Destek elemanının ifadesine göre Hamburg ofisindeki çalışanların %30'nun işine son verime durumu nedir? gibi akıllara kazınan o çeşitli soru işaretlerine Facebook açıklama getirdi.

Facebook KOBİ'lere Olan Desteklemelerin Devam Ettiğini Belirtti!

Sosyal medyada öncü konumunda olan Facebook, Almanya KOBİ birimine olan desteklerin değişmediğini aksine aynı şekilde devam ettiğini ifade etti. Digital Durchsarte adında kurulan organizasyonun ayrıca 2017'de de son gaz ilerletileceği belirtildi.

Facebook, desteklemeleri devam ettirmekle birlikte bu alanda alınan kararlarını tek noktada birleştirmeyi planlıyor. Dublin ve Lizbon ofislerinin, Hamburg ofislerinin idaresinde olan Almanya, İsviçre ve Türkiye pazarlarını kapsaması hedefleniyor. Bu alınan bilgiler, şimdi her ne kadar netlik kazanmamasına rağmen önümüzdeki dönemlerde daha açıklayıcı bir şekle dönüşecek. Bu sayede oluşabilmesi muhtemel küçülmelerin siyasi veya ekonomik kaynaklı nedenlerden kaynaklanıp kaynaklanmadığı da bir nebze belirlenmiş oluyor. Ayrıca 4 milyona yakın küçük ve orta düzey işletmenin reklam verdiği Facebook şirketinin, bu KOBİ işletmelerini bir an da gözden çıkarması, beklenilmesi gereken bir durum değildir.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Kalıcı SEO

1125 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • 5 Adet x 300 Kelime Makale
  • 5 Adet Özgün Site Yayın
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Hediye İRP T-Shirt
  • 200 TL Hediye TechPanel Aktivasyon
  •  
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara