Facebook Şirketler için Workplace’i Açtı

Facebook tarafından geliştirilen ve şirketler için bir sosyal ağ olan Workplace kullanıma açıldı. Dünya çapında binden fazla organizasyon ve 100 binin üzerinde grup tarafından ilgi görmekte olan Workplace ile ilgili detaylar ise son derece ilginç. Bu platformu en çok kullanan ülkeler arasında Norveç, Hindistan, ABD ve Fransa yer alıyor.

Sahada çalışmakta olanları hedefleyen Facebook, Workplace sayesinde ofisi olmayan ve masa başında çalışmayan insanlar için büyük bir hizmet sunuyor. Facebook Workplace’in mobil desteği sayesinde perakende sektörü çalışanları ve barıştalar gibi geleneksel iş yeri araçlarına sahip olmayan kişiler artık sahada bu araçlara erişebilecekler.

Workplace Kullanım Ücretleri

Ücretli olacak olan Workplace’in fiyatları ise kullanıcı başına ve kullanılan miktara göre belirlenecek. Fiyatlandırmalar bin adet aktif kullanıcı için aylık 2 dolar olacak. 1001 ile 10.000 arasındaki aktif kullanıcı için ise ayda 2 dolar istenecek. 10.000 üzerindeki aktif kullanıcı için ise aylık 1$ talep edilecek.

Workplace ile birlikte artık video ve gruplar için sesli arama özellikleri, otomatik çeviri gibi özelliklere de erişilebilecek.

Workplace Partner Program çerçevesinde Microsoft gibi büyük şirketler ile işbirliği yapılacak ve kullanıcılar Workplace deneyimini bir üst noktaya taşıyabilecekler. Gruplar, chat ve canlı video gibi bilindik Facebook araçlarını kullanabilecek olan çalışanlar daha rahat bir çalışma ortamında büyük bir verim elde edebilecekler.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Kalıcı SEO

1125 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • 5 Adet x 300 Kelime Makale
  • 5 Adet Özgün Site Yayın
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Hediye İRP T-Shirt
  • 200 TL Hediye TechPanel Aktivasyon
  •  
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara