Dünya tarafından en çok tercih edilen sosyal paylaşım platformu Facebook 12 Kasım’da açıklanan yeni uygulaması ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Facebook Pay olarak gündeme gelen uygulama üzerinden para transferinin yapılmasına imkân sunuluyor. Facebook Pay sadece para transferinin kişiler arasında yapılmasında değil, bağış kampanyasın destek, konser bileti satın alma gibi birçok uygulamada da kullanılabilir olması ile bilinmektedir. Bu işlemde komisyon, vergi gibi ek ücretlere de yer verilmeyerek daha ideal bir transferin yapılması sağlanmaktadır.

Facebook Pay Avantajları Nelerdir?

Facebook hesap üzerinden ücretsiz olarak para gönderilmesinin yanı sıra para alımının gerçekleştirilmesine de destek olur. 

Sadece hesaptan değil aynı zamanda kredi kartından da ödemenin yapılabilmesini sağlar. 

Facebook Pay uygulaması sadece bilgisayar değil aynı zamanda cep telefonu ile de işlem yapılmasına olanak sunmaktadır. 

Facebook Pay yani ücretsiz para transfer uygulaması basit bir kullanım özelliğini de sunuyor. 

Facebook Pay üzerinden yapılan işlemler yedi gün yirmi dört saat boyunca gerçekleştirilebilmektedir. 

Sadece transferler değil aynı zamanda müşteri destek hattından da yedi gün yirmi dört saat yararlanma şansınız da bulunuyor. 

Facebook Pay Nasıl Kullanılır?

Dünyada milyonlarca olan kullanıcı ağı ile bilinen Facebook platformu bir yeniliğe daha imza atarak para transfer uygulamalarından da yer edindi. Hesaptan hesaba para aktarım işlemine yer açabileceğiniz Facebook Pay sisteminde bazı kullanım detaylarına sahip olmanız gerekiyor. 

Facebook Pay kullanım detayları arasında ise uygulama da para aktarımını gerçekleştirmeniz için öncelikle Facebook hesabına sahip olmanız gerekir. Para transferi için ise Facebook hesabınıza tanımlı olan bir banka hesabı, kredi kartı bilgilerinin de bulunması önemlidir. Hesap numarası, kredi kart tanımlamanızı sadece bir kez yaparak sonrasında tanıtılan hesaptan işlemleri yapabilirsiniz. Facebook ayarlar ve ödeme aracı ekle butonunda ödeme aracınızı belirlemenin sonrasında gönderim bilgilerini girmeniz yeterlidir. 

Facebook pay ürerinden alacağınız para için ise önceden alım durumunda hangi hesabın kullanacağını da belirlemeniz gerekir. Bu işlemde paranın hesaba aktarımı için ise Facebook tarafından gelen bildirime onay vermeniz yeterli olup hesabınıza ulaşmasını sağlayacaktır.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

18750 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Eticaret Tasarım Paket
  • Kontrol Panel Yönetim
  • Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Hediye İRP T-Shirt
  • 200 TL Hediye TechPanel Aktivasyon
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara