Facebook Messenger, Spotify ile Entegre Hale Getirildi

Sosyal ağlar arasındaki lider isim Facebook, Messenger uygulamasını sürekli gelişmekte olan bir platform haline getirmek için çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Uber uygulaması ile entegrasyon çalışmalarını tamamlayan Facebook Messenger’ın bu kez Spotify ile anlaştığı ortaya çıktı.

Facebook platformunun Spotify ile ortak çalışma başlatması ise Messenger’ın artık daha işlevsel bir hale gelmesine yol açacak. Messenger uygulaması üzerinden Spotify hesaplarına erişebilecek olan kullanıcılar aynı zamanda Messenger üzerinden birbirleriyle müzik de paylaşabilecekler. Facebook Messenger’da yer alan Spotify şarkı isimleri ve albüm kapakları gibi detaylar da Messenger uygulamasından görüntülenebilecek.

Uygulama Görsel Açıdan da Zenginleşecek

Facebook Messenger uygulamasına gelen bu müzik özelliği artık kullanıcıların birbirleriyle daha kolay paylaşım yapabilmelerini de sağlayacak. Gelen bu yenilik aynı zamanda arayüzün görsel açıdan daha kullanışlı hale gelmesini sağlayacak.

Arkadaşınız ile şarkı paylaşacağınız zaman arkadaşınıza URL adresi göndermeden, sanatçı veya şarkı ismi yazmadan doğrudan Spotify sayesinde şarkıyı daha hızlı bir şekilde gönderebileceksiniz.

Facebook sayfasının ana haber akışında Spotify daha önce farklı bir çalışma neticesinde paylaşılan şarkı ve oluşturulan çalma listelerini detaylı bir arayüz ile karşımıza getirmişti. 800 milyonu aşkın aktif kullanıcıya sahip olan Messenger uygulamasında da bu özelliğin aktif edilmesi Spotify ve Messenger kullanıcılarının artık bu iki uygulamadan daha işlevsel bir şekilde yararlanabilmelerini sağlayacak.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

3750 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Anahtar Kelime Planlama
  • Google + Yandex Arama Reklamcılığı
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Telefon Destek Yok
  • Hediye Ücretsiz Web Sitesi
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara