Facebook Benzeri Olan Haber Akışı Google Mobil Uygulamasına Eklendi

Google’ı zorlamaya devam eden ve rekabet alanında birbiri ile yarışan Facebook ve Google kullanıcıların beğeneceği ve ilgi göstereceği alanlarda birbirleri ile yarış halinde olmaya devam ediyor. İnternet kullanıcılarının sosyal paylaşım ağı olan Facebook üzerindeyken Google platformunda aram uygulamasına başvurmaları devam ediyor. Google yeniliği içersinde yeni yeni eklenen haber akışı uygulaması ana mobil uygulaması içersine ekleniyor. Google haber akış uygulamaları içersinde videolarını haberin ve de diğer içerikleri kişiselleştirilmiş olarak sunuyor.

Google Haber Akışı ile Google Now Ortadan Kalkıyor

Google haber akış ağı olan feed artık ana mobil uygulamasında olan Google Now’ un yerini alıyor.2012 yılında Google tarafından geleceğin arama deneyimini sunma beklentisi ile yayınladığı Google Now artık tamamen ortadan kalkıyor. Yeniliğin aktarılması ile beraber Google Now eklentisinin yerini Google Feed alırken, Google’ ın Now yeniliği ise güncellemeler adı verilmiş olan yeni bir sekmede yerini alıp rafa kaldırılıyor.

Google Haber Akış Ağı Nasıl Şekilleniyor?

Google tarafından kullanıcılara sunulan haber akış ağı olan Feed uygulamasında kullanıcıların konumuna göre trend olan haberlerin yer almasının yanı sıra kullanıcıların en çok takip ettiği akışlara göre şekilleniyor.  Bunun yanı sıra Google Feed ‘de aktarılan video içerikleri ise kullanıcıların Youtube’ de takip edilen ya da izleme geçmişine göre şekillenerek bu detaylar esas alınarak aktarım yapılıyor.

Bunun yanı sıra Google haber akışı olan Feed ağında akış kullanıcılar tarafından da belirlenebiliyor. Haber akış ağı yeniliği ile beraber Google ana uygulamasında takip et butonu da görülecek. Google haber akış ağı olan mobil uygulamasını ilk olarak ABD’ de kullanıma sokup sonrasında ise tüm dünya ile paylaşacak.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

2250 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Google Yerel Reklam
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Hediye İRP T-Shirt
  • 200 TL Hediye TechPanel Aktivasyon
  •  
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara