Facebook Audience Network

Sosyal medya kullanımı artık kurumsal boyutlarda oldukça ileri seviyelere ulaşmış durumda. Markalarının prestijini yükseltmek isteyen ve pazarlama konusunda başarı elde etmek isteyen çoğu marka sosyal medya üzerinden reklam çalışmaları yapmaya çalışıyor.

Marka farkındalığının ve çağrışımının yaratılmasını isteyenler ise yeni güncelleme sayesinde video reklamlarını paylaşımları üzerinden görüntülenen videolar arasında hem de makale içerikleri arasında yayınlayabilecekler.

İşletme sahipleri Facebook ve Instagram platformlarındaki videolarını Hedef Kitle Ağı özelliği sayesinde hedef kitlelerine gösterebilecekler. İnsanların oldukça fazla vakit geçirdiği diğer uygulamalar ve web siteleri de bu paylaşımlara yer verebilecek.

Instant Articles Makale İçerikleri için Kullanılacak

Hedef Kitle Ağı özelliğini masaüstü platformlarda reklam verebilmek için sunmakta olan Facebook, böylelikle daha fazla reklam geliri elde etmeyi hedefliyor. Günde yaklaşık olarak 100 milyon saatlik videonun izlendiği Facebook platformunda reklam verildiği zaman Hedef Kitle Ağı sayesinde ulaşılan kişi sayısı neredeyse 10 katı daha fazla oluyor.

Paylaşımlarınız arasında bulunan video reklamlarınız videolar başlamadan önce veya videolar bittikten sonra görüntülenebilecek. Makale içeriklerinde yer alan video reklamlarını ise paragraf aralarında veya piksellerin yarısı görüntülendiğinde kullanabileceksiniz.

Makale içi video reklamlarını kullanabilmek için ise şimdilik yalnızca Instant Articles özelliğini kullanmanız gerekiyor. Google platformuna büyük bir rakip olmaya başlayan Facebook platformunun bu tür reklam çalışmaları güncellemeleri ile yakında Google ile aynı seviyeye gelebileceği de söyleniyor.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

3750 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Anahtar Kelime Planlama
  • Google + Yandex Arama Reklamcılığı
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Telefon Destek Yok
  • Hediye Ücretsiz Web Sitesi
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara